Dispecerat pentru sesizarea neregulilor privind accesul în zone neacoperite de utilajele de deszăpezire la Alba Iulia

5 decembrie 2012 13:150 comments

Alba Iulia a fost miercuri acoperită de zăpadă, pentru prima dată în această iarnă. Reprezentanții administrației locale ne-au precizat faptul că în cursul zzilei de miercuri s-a intervenit, pentru a fluidiza traficul, cu material antiderapant(clorulă de magneziu și sare) pe arterele principale din oraș dar și pe străzile din diferite cartiere.
“Locuitorii pot semnala orice neajuns privitor la accesul în anumite zone din oraș neacoperite încă de echipajele de deszăpezire la numerele de telefon 0258/813534 (Administrarea Domeniului Public) și 0258/813856 (dispecerat Salprest). Pentru o colaborare cât mai eficientă între instituțiile implicate în gestionarea activităților specifice în această perioada, s-a corelat graficul personalului ce asigură permanență. În acest fel orice sesizare va putea fi soluționată, în funcție de priorități, 24h din 24.
Pentru a evita neplăcerile din trafic, locuitorii municipiului sunt sfătuiți să folosească, pe cât posibil, și transportul în comun.
Mulțumim tuturor celor care au dat dovadă de spirit civic și au acționat, prin curățarea trotuarelor sau a altor suprafețe pietonale” au declarat reprezentan’ii administrației locale.(S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com