Doamne din domeniul cultural-artistic, sărbătorite la Sebeş

11 martie 2013 16:191 comment

femeiSâmbătă, 9 martie 2013, Asociaţia Femeilor din Alba a organizat la Sebeş evenimentul Bucuriile Primăverii. Dedicat tuturor doamnelor, evenimentul a început cu vernisajul unei expoziţii realizate de Asociaţia ARTTRAD „Valea Frumoasei” în care au expus 28 de artiste din Sebeş.

A urmat premierea a şapte femei de succes în domeniul lor de activitate: este vorba de Liliana Pagu (care a lipsit motivat de la eveniment) – preşedinta Asociaţiei Femeilor din România, Elena Anghel – consilier cultural la CJ Alba, Ioana Bogăţan – manager al Teatrului de Păpuşi Prichindel din Alba Iulia, Tereza Cândea – director al Festivalului Naţional de Artă Dramatică pentru liceeni „Radu Stanca” de la Sebeş, Adriana Comşa Haber – dirijor al corului Armonia, Rodica Iuliana Părău – preşedinta Asociaţiei Alba Afroda, scriitoarea Maria Cornelia Postescu.

Pe scenă a urcat corul Armonia, apoi Ofelia Corpodean care a susţinut un recital de chitară, iar Maria Cornelia Postescu a recitat poezii. La final a fost o scurtă reprezentaţie a copiilor de la Teatrul Colb din cadrul Colegiului Naţional „Lucian Blaga” Sebeş.

Printre invitaţii la eveniment s-a numărat şi prefectul Gheorghe Feneşer.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Femeilor din Alba (preşedinte Liliana Mărioara Mihacea), Consiliul Judeţean Alba, Consiliul Local şi primăria municipiului Alba Iulia cu partenerii Asociaţia ARTTRAD „Valea Frumoasei”, Cenaclul Literar „Lucian Blaga”, Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Tags:

1 Comment

  • pensionar sarac

    DOAMNE CARE SUNT FARA MUNCA, SOMERE, CU 3-5 COPII CINE LE SARBATORESTE????CE VINA AU CA NU TOATE FEMEILE POT FI SEFE, PARLAMENTARE, SI PRIETENI CU SEFI????NUMAI CU SARACIA, SI VIATA FARA PERSPECTIVA.SI ACESTE FEMEI MERITA TOT RESPECTUL PENTRU LUPTA DURA PENTRU SUPRAVETUIREA FAMILIE.SI SUNT INFINIT MAI MULTE CARE AU AVUT PILE, ANATOMIE MAI INPORTANTA CA CELE FARA MUNCA SI NOROC.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com