Doi foști concubini opriți de jandarmi să nu se încaiere

8 mai 2013 09:300 comments

Doi foşti concubini care se certau în mijlocul străzii au fost împiedicaţi de jandarmi să-şi facă rău reciproc. Ambii au fost sancţionaţi contravenţional.jandarmi
Incidentul s-a petrecut marţi, 7 mai a.c., pe strada Eleşteului din municipiul Alba Iulia şi a fost semnalat prin apel la 112. Din primele verificări se pare că totul a pornit de la nemulţumirea femeii – N.E. ( 21 de ani ) – referitor la faptul că bărbatul – D.C. ( 23 de ani) – nu o ajută în creşterea unui minor născut în perioada în care cei doi aveau o relaţie de concubinaj. Pe acest fond aceştia s-au înjurat şi s-au ameninţat reciproc cu acte de violenţă, totul sub privirile indignate ale vecinilor. De altfel, până la sosirea jandarmilor aceştia formaseră două grupuri de susţinere a scandalagiilor, existând riscul escaladării violenţei.
Jandarmii au intervenit la timp, au pus capăt episodului de violenţă verbală, au prevenit amplificarea conflictului şi au evitat apariţia unor fapte de natură penală. Cei doi au fost îndrumaţi ca pentru rezolvarea divergenţelor privitoare la custodia minorului să urmeze calea legală, iar pentru faptele săvârşite au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională, în valoare totală de 400 de lei.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com