Doi şoferi din Sebeş prinşi băuţi la volan în acest week-end

1 iulie 2013 12:440 comments

etilotestLa data de 30.06.2013, ora 08.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Aba Iulia – Biroul Rutier, au oprit pentru control, pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia, un autoturism condus de T.E., de 49 de ani, din Sebeş.
Poliţiştii au proceda la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat valoarea de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care T.E. a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În noaptea de 29 spre 30.06.2013, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Alba, în timp ce se aflau în exercitarea sarcinilor de serviciu, pe strada Drumul Sibiului din Sebeş au oprit pentru control un autoturism condus de P.A., de 24 ani, din Sebeş.
Întrucât acesta emana un puternic miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest marca Drager, care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
În ambele cazri se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legala”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 87 aliniatul 1 din O.U.G. 195/2002 cu modificările și completările ulterioare.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com