Doi tineri din Abrud reţinuţi după ce au dat mai multe spargeri

29 mai 2013 11:010 comments

hoti358La data de 28.05.2013, poliţiştii din Abrud, au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de O.N.T., de 26 de ani, din Abrud, judeţul Alba şi C.G.M., de 21 de ani, din Zlatna, judeţul Alba, care sunt principalii suspecţi de comiterea mai multor infracțiuni de furt comise pe raza orașelor Zlatna, Abrud şi a comunei Galda de Jos.
Din cercetările efectuate până în prezent de către poliţiştii din Abrud împreună cu poliţiştii din Zlatna, a rezultat că în noaptea de 20/21.02.2013, cei doi suspecţi au pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit din Abrud de unde au sustras 24 de litri de ţuică, precum şi alte bunuri alimentare şi nealimentare, în valoare totală de 800 de lei. Poliţiştii au stabilit de asemenea că în aceeaşi noapte cei doi suspecţi au sustras 3 biciclete din două scări de bloc din oraşul Abrud, în valoare totală de 1.140 lei.
În cursul zilei de azi, O.N.T. şi C.G.M. vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale, întrucât în cauză există indicii temeinice că cei doi ar fi suspecţi şi de comiterea altor furturi, pe raza oraşului Zlatna şi a comunelor limitrofe.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com