Doi tineri suspecți de furturi în Alba Iulia, Franța și Italia reținuți de polițiști

30 septembrie 2013 12:381 comment

catusePoliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată de către o tânără de 28 de ani, din municipiul Aiud, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia împreună cu prietenul său, un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia, acesta a fost agresat de două persoane de sex masculin, care l-au deposedat de o sumă de bani şi 3 grame de aur.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 29.09.2013, în jurul orelor 13.40, victima, s-a deplasat împreună cu prietena sa la o casă de amanet situată pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia iar la ieşire a fost acostat de doi bărbaţi care l-au deposedat, prin violenţă, de suma de 1.000 de lei şi 3 grame de aur.
La scut timp de la sesizarea faptei, nu departe de locul de comiterea al faptei, poliţiştii au reușit să-i identifice şi să îi reţină pe cei doi suspecţi, Dănuţ B., de 28 de ani, din Alba Iulia şi Valer L., de 32 de ani, din comuna Borduşani, judeţul Ialomiţa, asupra acestora fiind găsită suma de bani şi bijuteriile sustrase. Totodată, asupra lui Valer L. a fost găsit un cuţit.
Din cercetările efectuate a rezultat că cei doi bărbaţi sunt suspecţi de comiterea mai multor furturi, în localităţi din Italia şi Franţa, cu ocazia percheziţiilor efectuate la domiciliile suspecţilor, poliţiştii identificând mai multe bijuterii şi obiecte despre care există suspiciunea că provin din furt.
Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii iar astĂzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. În plus, pentru Valer L. a fost reţinută şi infracțiunea de port ilegal al cuţitului.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a celor doi suspecţi.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com