DOLIU IN ALBA

11 aprilie 2018 10:344 comments

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că vicepreşedintele CJ Alba s-ar fi sinucis, fiind găsit mort într-o locuinţă din Alba Iulia.

”Avem o echipă de cercetare la faţa locului. Se pare că este vorba despre o sinucidere”, a spus Luminiţa Prodan.

Alin Cucui a fost reales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba în iunie 2016, prin votul consilierilor judeţeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri.

Florin Roman, reacţie după ce şeful CJ Alba a fost găsit spânzurat: Un gol irecuperabil în suflete

Deputatul PNL, Florin Roman, a fost primul care a reacţionat la aflarea veştii morţii preşedintelui CJ Alba, Alin Cucui. Liberalul a precizat, într-o postare pe Facebook, că nu poate înţelege de ce colegul său a recurs la acest gest.

“Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreuna peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună…am fost alături la bine şi la greu. Aline, nu ştiu ce a fost în capul tău…rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete…Ne vei lipsi, frate!”, a scris miercuri pe Facebook, Florin Roman.

Cornel Olar (PNL), despre Alin Cucui: Chiar m-a afectat; Asteniile de primăvară pe mulţi îi atacă

 

Deputatul PNL de Alba, Corneliu Olar, a declarat, miercuri, că este afectat de moartea vicepreşedintelui Alba, Alin Cucui, care a fost găsit spânzurat, afirmând că, probabil, de vină a fost astenia de primăvară.

”Un gest surprinzător. Chiar m-a afectat şi mă afectează”, a spus deputatul PNL de Alba Corneliu Olar.

Olar a încercat să găsească o motivaţie: ”Eu zic că o cădere psihică, nu s-a putut stăpâni… Sunt şi asteniile astea de primăvară şi pe mulţi îi atacă aşa, prin surprindere. Cred că şi dvs aveţi insomnii, însă trebuie să treci peste toate”.

El a mai spus că nu crede că gestul lui Alin Cucui a venit ca urmare a unor presiuni politice, problemelor din familie sau a legăturii cu anumiţi afacerişti.

”Era un om chiar cu relaţii de prietenie şi colaborare, decât de a-l vedea pe el să intre în anumite afaceri. (…) Un vicepreşedinte la nivel de judeţ e o funcţie destul de importantă, numai că, eu am fost ordonator principal de credite, iar el nu era ordonator principal de credite. Nu cred că avea acces la anumute semnături în anumite proiecte sau în anumite investiţii”, a mai spus Olar.Sursa:Mediafax)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com