Donații echipamente de protecție

2 aprilie 2020 17:242 comments

Serviciile sociale de tip rezidenţial şi familial, destinate copilului, persoanelor cu dizabilităţi şi victimelor violenţei domestice sunt furnizate de  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba cu implicarea tuturor resurselor umane și materiale în scopul asigurării nevoilor individuale şi protecţiei beneficiarilor.

Pentru a putea oferi servicii  și sprijin, atât  celor ocrotiți în  sistemul de protecție specială, cât și solicitărilor venite din județ,  în contextul actual, este nevoie de echipamente de protecție, iar orice mână de ajutor este binevenită.

De aceea, DGASPC Alba mulțumește Asociației Rotary Club Civitas Solis Alba Iulia care a donat 2000 de bucăți de mănuși, 30 de bucăți de combinezoane, 100 bucăți măști de protecție și firmei Ukis creators srl – Cluj Napoca care a donat 200 bucăți măști de protecție.

Aceste echipamente de protecție vor fi distribuite angajaților și beneficiarilor din centrele rezidențiale pentru copii și persoane adulte cu dizabilități aflate în structura DGASPC Alba și specialiștilor care fac parte din  echipa de intervenție în regim de urgență.  

Actul de donație este un act de civism, de solidaritate. Generozitatea, altruismul și caritatea sunt valori care se exprimă prin dăruire, implicare, dorința  de a ajuta, dar mai ales prin respectul arătat celui de lângă tine.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com