Dosare penale pentru 7 tineri, la Zilele Oraşului Alba Iulia

28 mai 2012 15:220 comments

Duminică noaptea, 27 mai, jandarmii care asigurau măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor Zilelor Municipiului Alba Iulia au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan la care participau şapte tineri. Aceştia se loveau reciproc cu pumnii şi picioarele şi nu au răspuns somaţiilor jandarmilor de a-şi înceta acţiunile ilegale. În consecinţă au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Jandarmeriei Alba pentru continuarea verificărilor, nu înainte ca un echipaj de la ambulanţă să le acorde primele îngrijiri medicale la faţa locului.
Cei şapte au fost identificaţi ca fiind P.I.N., de 17 ani, P.I.Dorin., de 25 de ani, B.M.I., de 17 ani, din Bălcaciu, comuna Jidvei, Ţ. Florean, de 23 de ani, D.M. Ioan, de 21 ani, D.N.Daniel, de 24 de ani, din Ţelna şi A.I. Alexandru, de 21 de ani, din Alba Iulia.
Pentru faptele săvârşite, pe numele acestora au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice. Pentru că l-au agresat pe D.N.Daniel, de 24 de ani, trei dintre aceştia – P.I.N., de 17 ani, A.I. Alexandru, de 21 de ani şi B.M.I., de 17 ani – sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com