Două locuri trei – la individual și un loc întâi – la echipe, pentru judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia, la Concursul Național U 11 de la Mangalia

14 iunie 2018 21:381 comment

Judoka legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia au obținut două locuri trei la proba de individual – prin sportivii Paul Onișor și Natalia Rus – și un loc întâi, la proba pe echipe, prin sportiva Natalia Rus, la Concursul Național de Judo U 11, desfășurat în perioada 7-10 iunie la Mangalia. 

La Concursul Național de Judo U 11, echipe + individual, au participat, de la CS Unirea Alba Iulia, opt sportivi, băieți și fete.

La individual, s-au obținut două locuri 3, prin Paul Onișor, categoria 55 de kilograme și Natalia Rus, categoria 44 de kilograme.

În ceea ce privește competiția pe echipe, Natalia Rus s-a aflat în echipa (Euroregiunea 5) care s-a clasat pe prima treaptă a podiumului. Ea a concurat alături de alte șase sportive, din alte județe, la categorii diferite, împotriva altor participante la concurs, care au format alte Euroregiuni. În total, în cadrul concursului, s-au constituit șapte echipe (Euroregiuni).

Natalia Rus a concurat la categoria 44 de kilograme, iar în echipa ei au mai fost sportive, din alte județe, la următoarele categorii: -29 kg, -32 kg,-36 kg, -40 kg, -48 kg, +48 kg.

Judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian, care i-au însoțit la concursul din județul Constanța.

Următorul concurs pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia este Finala Concursului Național U 13, care va avea loc la Satu Mare, în perioada 22-24 iunie 2018.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com