Două medalii de bronz, la Campionatul Național de Judo pentru tineret U23, obținute de către sportivii CS Unirea Alba Iulia

22 martie 2022 18:557 comments

 

Bogdan Laura și Sibișan Alexandru au obținut câte o medalie de bronz la Campionatul Național de Judo pentru tineret U23, desfășurat în perioada 18-19 martie 2022 la București.

Bogdan Laura, sportivă cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/CSM Cluj și Sibișan Alexandru, sportiv cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/CSM Pitești, sunt membri ai lotului național de judo și sportivi cu performanțe deosebite pe plan național.

La Campionatul Național de Judo pentru tineret U23, Bogdan Laura a concurat la categoria 48 de kilograme, iar Alexandru Sibișan la categoria 90 de kilograme, ambii clasându-se pe locul 3.

Campionatul a fost organizat în sala ”Lucian Grigorescu” din Capitală, de către Federația Română de Judo și cu participarea celor mai buni sportivi din țară.

Antrenorii secției de Judo a CS Unirea Alba Iulia sunt profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Următorul concurs pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia, la care va participa Alexandru Sibișan, este Cupa Europeană Atena, Grecia și se va desfășura în perioada 25-27 martie.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări sportivilor și antrenorilor și le urează succes la următoarele competiții!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com