Două medalii de bronz pentru boxerii CS Unirea Alba Iulia obținute la Cupa României de Seniori

22 martie 2021 10:120 comments

Pugiliștii legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, Lucian Rîșniță și Andrei Dărămuș, au obținut două medalii de bronz la Cupa României de Seniori, desfășurată la Iași în perioada 16-20 martie 2021.

Cupa României a fost organizată de Federația Română de Box, cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor impuse în actualul context epidemiologic.

La această competiție, CS Unirea a participat cu doi sportivi, care s-au întors cu medalii: 

  1. Rîșniță Gheorghe Lucian (categoria 57 de kilograme) – medalia de bronz;
  2. Dărămuș Andrei Vasile (categoria 75 de kilograme) – medalia de bronz.

Cei doi sportivi sunt pregătiți de antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

”În box, chiar dacă domini tot meciul, este suficient ca adversarul să prindă, pe final, o lovitură norocoasă și să câștige. Lupta continuă”, a spus antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

”Eforturile boxerilor și antrenorului, depuse într-o perioadă grea pentru sportul de performanță, sunt demne de aprecierile noastre. Sunt primele medalii din această primăvară în care vom mai avea competiții, și la alte ramuri sportive, inclusiv pe plan internațional”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

Următoarele competiții pentru secția de box au loc în luna mai, pentru cadeți și juniori.

CS Unirea Alba Iulia legitimează sportivi care vizează performanța și are nouă ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism, tenis de masă și taekwondo (ultima secție înființată).

                                              

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com