Duminică, 4 august: „Cupa PNL la Pescuit – Ocna Mureş”

24 iulie 2013 13:390 comments

pescuitContinuând o frumoasă tradiţie privind implicarea în acţiuni de promovare a evenimentelor destinate pescarilor amatori, anul acesta Organizaţia PNL Ocna Mureş va desfăşura „Cupa PNL la Pescuit – Ocna Mureş” prima editie. Evenimentul, la care sunt invitaţi să participe pescarii amatori din zona Ocna Mureş, va avea loc duminică, 4 august, în satul Căptălan din comuna Noşlac, la ”Balta lui Petrişor”.
Programul evenimentului este următorul:
– ora 0800 – tragerea la sorţi pentru locurile de pescuit (pescarii vor primi câte un număr aferent locului în care trebuie să pescuiască);
– ora 0830 – începerea competiţiei;
– ora 1230 – finalul concursului (cântărirea peştelui şi desemnarea câştigătorului în funcţie de cantitatea de peşte prins);
– ora 1300 – festivitatea de premiere.
Concurenţii vor folosi doar două undiţe pentru pescuit la suprafaţa apei şi vor respecta atât regulamentul impus de proprietarul bălţii, cât şi cerinţele comisiei. Aceasta din urmă va fi alcătuită din trei membrii ai PNL Ocna Mureş, cunoscători ai tainelor pescuitului, mai exact Dorel Decean – preşedinte, Aurel Onac – secretar, Vasile Andone – membru. Premiile puse în joc nu sunt nici ele de neglijat, acestor premii adăugându-li-se, evident, şi diplome. Se vor acorda locurile I, II, III şi menţiuni. Cei care doresc să se înscrie la concurs, o pot face până în data de 01.08.2013 la domnul Dorel Decean (tel: 0744.631967).
Cu acest concurs, zona Ocna Mureş începe să devină un punct de reper tot mai important pe harta judeţului Alba, în ceea ce priveşte competiţiile pentru pescarii amatori, mai ales că intenţia noastră este de a face din acest eveniment unul anual, sau poate chiar bianual.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com