Echipa de fotbal Metalurgistul Cugir a început pregătirile pentru returul Campionatului Ligii a III-a. Cîrstean rămâne în continuare la echipa cugireană.

14 ianuarie 2014 13:063 comments

Începând de luni, echipa de sub Drăgana a reluat antrenamentele pentru returul Campionatului  Ligii a III-a de fotbal care va debuta pe 28 februarie. Deși vârful echipei cugirene, Adrian Cîrstean, a primit oferte de la Ceahlăul, acesta a ales ca pentru moment să rămână la echipa din Alba.

metalurgistulÎn schimb, de luni, s-au alăturat echipei la antrenamente fotbaliștii Radu Ionuț, Daniel Horvath și Andrei Mărginean.

Am reînceput munca și sperăm la un an cel puțin la fel de bun ca 2013. Din lotul cu care am terminat turul nu a lipsit nimeni în afara lui Andrei Ispas, care aparține de Școala Ardealul și pe care încercăm să îl împrumutăm până la vară. Adrian Cîrstean se pregătește alături de echipă, se simte foarte bine la Cugir și își propune un an mai bun decât cel care a trecut iar la valoarea și caracterul pe care îl are eu sunt sigur că va face pasul spre ligile superioare într-un viitor apropiat” a declarat directorul sportiv al Metalurgistului Cugir, Bogdan Petric.

Acesta a mai precizat că deocamdată se pregătesc alături de ei și Radu Ionuț  (CS Oșorhei), Horvan Daniel (Școala Gică Popescu) împreună cu Mărginean Andrei (Voința Sibiu) urmând ca pe parcursul pregătirilor să se mai alăture alte nume noi astfel încât la startul campionatului sa poată alege cei mai valoroși jucători care să întărească lotul actual.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com