EI SUNT EROII NOȘTRI!

16 aprilie 2020 19:270 comments

EI SUNT EROII NOȘTRI!

         

          Se apropie cea mai frumoasă sărbătoare din an, sărbătoarea Învierii Domnului pe care în fiecare an o sărbătoream cu părinții, cu prietenii, cu cei dragi, bucurându-ne împreună de miracolul Sfintei Lumini.

 

          Anul acesta Sărbătorile Pascale vor fi altfel, diferite pentru noi toți, dar mai ales pentru colegii care sunt alături de beneficiarii din centrele rezidențiale pentru copii și persoane adulte cu dizabilități aflate în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.

 

          Începând cu data de 11 aprilie 2020, o mare parte dintre angajații centrelor rezidențiale ale DGASPC Alba au intrat în izolare preventivă la locul de muncă, alături de beneficiarii din : Alba Iulia, Abrud, Aiud, Blaj, Baia de Arieș, Galda de Jos, Gârbova, urmând ca ceilalți, aflați în izolare preventivă la domiciliu, să-i înlocuiască pe colegii din centre, după o perioadă de 14 zile.

 

                  Astfel, beneficiari și angajați, desfășoară activități specifice pregătirii sărbătorilor, cu păstrarea tuturor măsurilor de prevenție și protecție: curăţenie în camere, curăţarea şi amenajarea spaţiilor verzi, confecţionarea de obiecte decorative  – desene, felicitări, colaje, cu specific pascal, folosite pentru înfrumusețarea camerelor beneficiarilor și a spațiilor comune, discuții libere despre semnificația Sfintelor Paște.

 

         

          Conducerea DGASPC Alba mulțumește tuturor șefilor/coordonatorilor de centre, asistentelor medicale, asistenților sociali, psihologilor, psihopedagogilor, educatorilor, terapeuților, kinetoterapeuților, infirmierilor, îngrijitorilor, muncitorilor, care au ales să petreacă sărbătorile alături de beneficiarii din unitățile rezidențiale, prezența continuă a acestora fiind esențială în această perioadă.

”Este un efort și un sacrificiu major al colegilor noștri care au ales să intre în izolare preventivă la locul de muncă, pentru care vrem să vă mulțumim și să vă asigurăm că suntem alături de voi și că suntem convinși că împreună vom depăși această perioadă. Este un act de responsabilitate și curaj, care presupune renunțarea la propriul confort, în favoarea confortului beneficiarilor.

Un jurnalist francez, spunea Fericirea ta stă în binele pe care-l faci, în bucuria pe care o răspândeşti, în zâmbetele pe care le transmiţi, în lacrimile pe care le ştergi.”

          Multă sănătate și putere de muncă, dragi colegi ! Dumnezeu să răsplătească efortul pe care-l faceți! Vă apreciem pentru tot ceea ce faceți și vrem să știți că, pentru noi,

VOI SUNTEȚI  EROII NOȘTRI!”

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com