Elaborarea planului de acţiune pentru inovare al firmei – tema unui nou workshop organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru

20 martie 2013 16:280 comments

Foto-seminar2

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, împreună cu Centrul de Transfer Tehnologic CENTI din Cluj-Napoca, va organizeaza în data de 21 Martie 2013, la workshop-ul cu tema: elaborarea planurilor de acţiune pentru inovare, în beneficiul IMM-urilor. Workshop-ul va avea loc la Târgu Mureş, începând cu ora 10.00, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş, str. Primăriei nr. 1.

Evenimentul se adresează cu prioritate managerilor firmelor inovative din Regiunea Centru dar și companiilor sau organizații care doresc să identifice metode pentru a-şi dezvolta afacerea utilizând planurile de inovare. Acestea pot oferi soluţii pentru îmbunătăţirea proceselor de producţie, a tehnologie sau a managementului firmei, cu rezultate pozitive pentru evoluţia companiei dumneavoastră. Prin organizarea acestui eveniment ADR Centru doreşte să contribuie la creşterea potenţialului inovativ al firmelor din Regiunea Centru şi implicit a competitivităţii acestora pe piaţa Europeană. Pe durata workshop-ului, se vor stabili etapele care trebuie parcurse în vederea realizării unui plan de acţiune pentru inovare, prin aplicarea unor instrumente specifice de evaluare a capacităţii de inovare care pot fi aplicate cu uşurinţă de către companii.

„Workshop-ul va fi moderat de domnului Jasper Hemmes, unul dintre cei mai buni specialişti în managementul inovării şi reprezentantul unei prestigioase firmă de consultanţă în domeniu, firma Syntens din Olanda. Pe parcursul evenimentului vor fi abordate, în mod interactiv, etapele elaborării unui plan de acţiune pentru inovare, de la evaluarea capacităţii de inovare, analiza factorilor care favorizează inovarea, până la stabilirea obiectivelor, priorităţilor şi acţiunilor pe care fiecare firmă  prezentă trebuie să şi le asume pentru a-şi dezvolta potenţialul inovativ. Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru organizează acest workshop cu sprijinul Enterprise Europe Network, cea mai importantă reţea creată de Comisia Europeană în vederea acordării de servicii gratuite de sprijin întreprinderilor din Europa. Calitatea de membru al acestei reţele a fost dobândită prin implementarea proiectului BISNet Transylvania, finanţat de Comisia Europeană prin Programul Cadru pentru Competitivitate și Inovare”, a declarat Simion Crețu, director general ADR Centru.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com