Elevii din Abrud şi Câmpeni au câştigat concursul „E Cool”

4 aprilie 2012 16:130 comments

Complexul Alba Mall a fost neîncăpător literalmente pentru publicul venit marţi, 3 aprilie 2012, să vadă a III-a ediţie a concursului de costume din deşeuri reciclabile „E Cool” (un concurs organizat de Agenţia Locală a Energiei Alba şi Consiliul Judeţean Alba).
Clasamentul concursului de costume eco a fost stabilit după o jurizare dificilă (dificilă pentru că au fost foarte multe costume foarte inspirate, pline de imaginaţie, apreciate de publicul larg):
Locul I.Grupul Baroc In The Top, elevi de la Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan” din Abrud
Locul I.Grupul 3R Fans, de la Colegiul Naţional „Avram Iancu” Cîmpeni
Locul III.Grupul Teen Fun Spirit, de la Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir.
Premiile au fost oferite de Ion Dumitrel – preşedintele CJ Alba şi Florin Andronescu – preşedintele ALEA. Din public nu au lipsit oficialităţile: primarul Mircea Hava, prefectul Ştefan Bardan sau deputatul Clement Negruţ.
La final, publicul şi participanţii au avut parte de un concert susţinut de Maximilian.
Cele trei echipe câştigătoare (din Abrud, Cîmpeni şi Cugir) au primit ca premiu o excursie în zona Bran-Moeciu: elevii vor vizita o serie de obiective ecologice şi culturale de pe traseu.
Să notăm că cele mai votate 5 costume pe Facebook, pe baza pozelor făcute de Mihai Lazăr, vor participa la excursia de la Bran-Moeciu.

Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com