Elevii merituoşi din Sebeş au fost premiaţi de Kronospan

24 iunie 2012 14:263 comments

Compania Kronospan a premiat şi în acest an elevii merituoşi din Sebeş în cadrul ediţiei a V-a a „Burselor de Excelenţă Kronospan”. Câştigătorii acestei ediţii aniversare sunt: Ana Călina Beldean, Miruna Crintea, Casiana Ekart şi Phineas Muller de la Colegiul Naţional “Lucian Blaga”, Amina Mucenicu de la Şcoala Nr. 2, Laura Covrig şi Florentina Ungureanu de la Grupul Şcolar Industrial Sebeş. Valoarea financiară a burselor oferite depăşeşte suma de 12.000 RON.
An de an, prin Programul “Bursa de Excelenţă Kronospan”, elevii din Sebeş sunt încurajaţi să se remarce prin rezultatele notabile obţinute la concursurile şi olimpiadele judeţene şi naţionale, prin performanţe şcolare de excepţie şi printr-un comportament marcant în cadrul comunităţii. Kronospan susţine tinerii deosebiţi, care se remarcă prin entuziasmul, dinamismul şi creativitatea cu care înfruntă provocările.
Considerând că o educaţie temeinică ajută la formarea unor tineri responsabili atât faţă de propriile lor interese cât şi faţă de comunitate, Kronospan a dezvoltat şi Fundaţia cu acelaşi nume care, de asemenea, susţine proiectele de responsabilitate socială dedicate educaţiei. Unul dintre proiectele anuale ale Fundaţiei este Bursa Kronospan, prin care absolvenţii de liceu au oportunitatea de a studia timp de 4 ani la Babson College, S.U.A., beneficiind de o bursă completă, care acoperă toate costurile legate de prezenţa la cursuri, respectv: taxa de şcolarizare, cazare, masă, manuale, asigurare medicală şi transport. De asemenea, după primul an de studiu, bursierilor li se oferă oportunitatea unui stagiu de practică în timpul verii în cadrul companiei Kronospan, cu posibilitatea de a fi angajaţi de companie la finalizarea bursei.
În aceeaşi direcţie de sprijinire a proiectelor educaţionale se înscriu şi parteneriatele iniţiate şi dezvoltate de-a lungul anilor cu diverse universităţi din România şi cu asociaţiile studenţeşti, prin care susţinem programe de burse, concursuri şi stagii de practică în cadrul cărora participanţii au ocazia de a dobândi experienţă în câmpul muncii.
Oana Bodea, Manager PR Kronospan: „Prin programele pe care le dezvoltăm în domeniul educaţiei, dorim să venim în întâmpinarea nevoilor comunităţilor în care ne desfăşurăm activitatea şi să oferim mai ales tinerilor sprijinul de care au atât de mare nevoie. Avem încredere în potenţialul tinerei generaţii din România şi de aceea vom continua să investim în astfel de proiecte”. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com