Exerciţii lingvistice şi de comunicare la Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian”

29 aprilie 2013 12:415 comments

COLEGIUL ECONOMIC DIONISIE POP MARTIAN ALBA IULIA-13303În perioada 17 – 20 aprilie judeţul Alba a fost reprezentat de către două dintre firmele de exerciţiu existente la Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia, la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu de la Plovdiv, Bulgaria. Reprezentanţii FE ECHIPRO SRL (prof. coordonator Beca Felicia) şi FE XIECO LEASING SRL (prof. coordonator Ciocan Carmen) au realizat tranzacţii şi au participat la întâlniri de afaceri cu omologii lor de la firme de exerciţiu din Slovenia, Croaţia, Montenegru, Bulgaria şi Republica Moldova.

Timp de două zile, elevii au avut ocazia să-şi antreneze şi să-şi pună în valoare abilităţile lingvistice şi de comunicare cu clienţii, competenţele antreprenoriale şi capacitatea de a se mobiliza ca şi echipă. Fiecare firmă de exerciţiu şi-a amenajat standul de prezentare, încercând să ofere ceva aparte şi unic. FE ECHIPRO SRL, având ca obiect de activitate comercializarea produselor meşteşugăreşti, a amenajat un stand tipic gospodăriilor ţărăneşti din Ardeal. “Mulţumim pe această cale Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba şi doamnei directoare prof. Daniela Floroian, care ne-a acordat toată încrederea şi sprijinul necesar participării la acest eveniment. Datorită amabilităţii sale, am primit de la centru atât ajutor logistic, cât şi produse meşteşugăreşti cu specific românesc din ceramică, lemn şi ţesături populare, care au fost folosite pentru decorarea standului. Îi mulţumim, de asemenea, doamnei Marinela Popa pentru răbdarea, timpul şi sfaturile acordate şi totodată domnului Marius Moga pentru sprijinul său necondiţionat. Îi mulţumim domnului Titus Biro pentru asigurarea materialelor necesare prezentării imaginii firmei, cât şi domnului Vasile Sârb pentru asigurarea echipamentelor tehnice necesare realizării spotului publicitar al FE ECHIPRO SRL. ” a declarat managerul firmei, eleva Rus Mădălina. FE XIECO LEASING SRL având ca obiect de activitate vânzarea şi leasingul auto a expus o colecţie de maşini în miniatură, oferind clienţilor materiale promoţionale atractive reuşind astfel să efectueze un număr mare de tranzacţii. În urma feed back-ului primit, au fost apreciate seriozitatea, profesionalismul şi ţinuta elevilor în cadrul târgului.
Participarea la acest eveniment a fost posibilă datorită Consiliului Judeţean Alba care si-a făcut o tradiţie în a sprijini talentul antreprenorial al tinerilor, în speranţa că aceştia vor aduce, la rândul lor, un aport pozitiv în societatea economică a judeţului Alba şi a României.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com