Exerciţiu de alarmare publică la Câmpeni

22 martie 2011 00:000 comments

În baza Planului de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă pe anul 2011, ieri, în Cîmpeni, a avut loc un exerciţiu de alarmare publică cu tema „Activitatea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă şi a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cîmpeni pentru limitarea şi înlăturarea urmărilor provocate de avarile la lucrări hidrotehnice”.
La acest exerciţiu au participat: ISU Alba; Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Cîmpeni şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cîmpeni; Poliţia Oraşului Cîmpeni; S.C. APA CTTA S.A.; Electrica S.A; Secţia D.N.; S.C. Salubritatea Apuseni S.R.L. şi personal din cadrul barajului Mihoieşti.
În scenariul exerciţiului, pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o avarie apărută la barajul Mihoieşti. În urma avariei, pe râul Arieş s-a depăşit cota de inundaţie în zona podului de legătură dintre oraşul Cîmpeni şi comuna Sohodol, producând inundaţii, care au afectat mai multe locuinţe şi o staţie de distribuţie carburanţi. Crinela Toader

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com