Family Day: Jandarmii din Mures asigura ordinea la Cugir

18 mai 2017 12:050 comments

Sâmbătă, 20 mai a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Tg. Mureș va asigura ordinea la evenimentul public Family Day de la Cugir.

La solicitarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, peste 35 de jandarmi operativi din Mureş se vor afla în misiune la Cugir.

„Fiind o manifestare cu public numeros, Jandarmeriei Mobile Mureș îi revine misiunea de asigurare a măsurilor de ordine publică prin efective proprii, conform competențelor. Pentru prevenirea oricăror situații neplăcute şi asigurarea desfăşurării în condiţii optime a evenimentului, Jandarmeria Mobilă Mureș recomandă tuturor participanților la eveniment să respecte precizările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, atât pe traseele spre și dinspre locul de desfășurare, în apropiere și în zona stadionului, să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare, iar în cazul în care vin însoțiți de copii să-i supravegheze cu atenție pentru a nu se rătăci prin mulțime”, se precizează într-un comunicat al Comportamentului Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al Jandarmeriei Mobile Mureş.

Evenimentul „Family Day” începe la ora 10.00 pe stadionul Parc, unde va fi amenajat un parc de distracții pentru copii și vor avea loc concerte în aer liber.

În cazul în care sunt martori sau victime ale unor fapte antisociale, cetăţenii pot să solicite sprijinul jandarmilor din dispozitivele de ordine, sau pot apela numărul unic de urgenţă 112, se mai spune în comunicat.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com