FAPTUL DIVERS

11 februarie 2021 13:480 comments

AU CREZUT CA N-AU STIUT

Hoții au furat 33 de medalii din casa sportivului Arthur Nory, apoi și-au cerut scuze și le-au returnat curățate .Uite ca mai exista si hoti cumsecade…

GUVERNUL II INCURAJEAZA PE BLATISTI

Vicepremierul Kelemen Hunor spune că decizia de eliminare a gratuității pe tren pentru studenți nu a fost încă luată și că discuțiile continuă la ministerele de resort.Nasii de la CFR asteapta cu interes acordul fimal.

INVATATI CHINEZESTE, OAMENI BUNI!

Preşedinții Statelor Unite și al Chinei, Joe Biden și Xi Jinping, au avut prima discuție telefonică de la instalarea noului lider la Casa Albă. În timp ce Biden și-a exprimat îngrijorarea pentru situaţia din Hong Kong şi soarta minorităţii musulmane uigure, Xi a replicat că sunt „afaceri interne” ale Chinei și a avertizat că o confruntare SUA-China ar fi „cu siguranță un dezastru”.

CITU CREDE CA ROMANII O DUC PREA BINE

Premierul Florin Cîțu a precizat că în 2021 nu se vor mai acorda vouchere de vacanță angajaților din sistemul bugetar pentru că în anii trecuți, respectiv în 2019 și 2020, acestea nu au fost folosite.Dar cei care le-au folosit ce vina au?

PENSIONARI DIN TOATA TARA, RESEMNATI-VA!

Guvernul a adoptat, miercuri, ordonanța de urgență privind unele măsuri fiscal-bugetare, în care este prevăzută și înghețarea pensiilor în 2021 și amânarea majorărilor prevăzute în lege din 2021 până în 2023 și 2024. Daca ai linia vietii suficient de lunga, poate apuci o marire.Daca nu, ghinion!

AUR DA CU RATU-N TROACA/ SI-O EXCLUDE PE SOSOACA!

Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost exclusă, miercuri, din grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor, după un moment petrecut în Parlament, în care susținea că vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea națională a poporului român”. Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, ar fi cerut ca microfonul să fie tăiat în timp ce vorbea senatoarea, drept urmare Diana Șoșoacă l-a acuzat pe acesta de „misoginism sau politically correct”.Sosoaca n-are ambitie daca nu-i da in judecata!

CIOLACU ATACA LA BAIONETA

Marcel Ciolacu l-a făcut mincinos pe prim-ministrul Florin Cîţu şi i-a transmis că atât el, cât şi coaliţia de guvernare, au votat în decembrie în Parlament programul de guvernare care prevedea creşterea pensiilor în acest an, nu în 2022. „Sunteţi de un an jumate la guvernare şi tot ce faceţi este să schelălăiţi patetic că «PSD e de vină». ZERO soluţii! Dacă nu sunteţi în stare, plecaţi. Lăsaţi-ne!”, a adăugat liderul social-democraţilor.Lui Catu i s-au umplut ochii de lacrimi amare si a fost trist aproape trei secunde.

SIBERIA SE MUTA IN ROMANIA

Vremea se răcește accentuat, începând de joi, iar până luni va fi ger mai ales pe parcursul nopților și al dimineților, la început în vest, nord, nord-est și centru, apoi și în restul țării. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde din noaptea de vineri spre sâmbătă vor coborî sub -20 de grade, conform meteorologilor, care au emis mai multe avertizări de vreme severă.Pariem ca se va tripla cererea de vodca si tuica!

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com