FAPTUL DIVERS

13 iulie 2021 07:140 comments

CITU-TAIE TOT

Premierul Florin Cîţu a avut, la Palatul Victoria, o întrevedere cu o delegaţie a Băncii Mondiale, condusă de Anna Bjerde, vicepreşedinte pentru Europa şi Asia Centrală, în care a prezentat, între altele, reformele asumate de Guvern privind pensiile şi salarizarea în sistemul public, informează Agerpres. In rezumat-taiem de la toti ca sa aiba guvernantii ce sa risipeasca!

SE VOR INSTALA SEMAFOARE SI PE TROTUARE?

Viorel, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a fost accidentat mortal de o mașină, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce mergea pe un trotuar în localitatea brăileană Batogu. Șoferul de 19 ani se afla sub influenţa alcoolului, scrie DeBraila.ro. Doar in case mai suntem in siguranta si asta nu se stie pana cand!

NICUSOR DAN S-A LUAT LA TRANTA CU TANTARII!

În noaptea de luni spre marți va începe al patrulea tratament împotriva țânțarilor în București, anunță primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, într-o postare pe pagina de Facebook.Mare greseala! Daca mai astepta putin, tantarii ar fi murit de batranete si Nicusor ar fi ramas cu banii in buzunar!

MINISTRUL JUSTITIEI-UN STALIN IN MINIATURA?

Liderul deputaţilor UDMR, Csoma Botond, susţine, într-o declaraţie acordată luni AGERPRES, că ministrul Justiţiei, Stelian Ion, are o atitudine „total inacceptabilă” şi „alunecă spre stalinism”, deoarece „crede că este în posesia adevărului absolut”, iar vicepremierul Dan Barna „a intrat în acest delir, poziţia sa fiind, de fapt, una toxică”.Tare ne e teama ca acest Csomo o va sfarsi in lagar!

RECTIFICAREA BUGETARA E IN PIXUL LUI CITU!

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, după o întâlnire cu primarii de municipii, că aceștia vor primi bani la rectificarea bugetară, însă alocările nu vor fi făcute pe criterii politice. „Se vor face în funcție de buget, acolo unde avem primari care știu să folosească banii”, spune premierul, care a declarat că deși rectificarea va fi discutată în Coaliție, decizia privind împărțirea banilor va fi luată în Guvern.Impartirea se va face conform Legii lui Ohm:Cine e Ohm cu mine, sunt si eu Ohm cu el si ii dau bani!

BIBLIOTECA DIN STICLE GOALE!

O clădire aflată într-un campus din Kokrobite, o comunitate de pescari de la periferia capitalei Republicii Ghana, Accra,  a fost realizată din 45.000 de sticle de plastic reciclate, iar după ce va fi finalizată va funcţiona ca bibliotecă, spațiu de studiu și de distracție pentru copiii din regiune. Proiectul aparține unui arhitect ghanez care spune că unele zone afectate de sărăcie din ţara situată în Africa de Vest nu pot oferi suficiente săli de clasă, astfel încât unii profesori sunt nevoiţi să ţină lecţii copiilor adunaţi la umbra copacilor. Va dati seama cate biblioteci ar iesi din sticlele golite de alesii nostri?

RASISTII SE VOR ASCUNDE IN GAURA DE SARPE?

Premierul britanic, Boris Johnson, a condamnat atacurile rasiste ale fanilor echipei Angliei la adresa jucătorilor de culoare și a adresat cuvinte dure rasiștilor. Johnson le-a spus fanilor rasiști să se „târască înapoi sub bolovanul de sub care au ieșit la suprafață”. Premierul a lăudat naționala Angliei și pe jucători despre care a spus că „au jucat ca niște eroi”. Winston Churchill ar fi ras cu lacrimi de comparatia asta!

MACRON VREA SA VACCINEZE TOT CE PRINDE

Vaccinul COVID-19 va fi obligatoriu în Franța pentru lucrătorii din domeniul sanitar, a anunțat președintele Emmanuel Macron, luni seara, într-un discurs televizat în care s-a adresat cetățenilor. Macron a precizat că în cazul în care imunizarea la nivel național nu crește suficient, va fi necesară „abordarea vaccinării obligatorii pentru toți francezii”.Pai, n-a facut bine ala care l-a palmuit?

MINISTRUL CULTURII ISI DA CU PAREREA

Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, a declarat, legat de situaţia dosarului Roşia Montană în procedura de includere în lista UNESCO, că instituţia pe care o conduce pledează pentru patrimoniu, însă decizia va fi luată la nivel de Guvern şi la nivel de coaliţie. El a anunţat că dosarul va fi discutat pe 25 iulie în Comisia UNESCO.De parerologi nu ducem lipsa! De specialisti, da!

URSII LA TRATAMENT CU BAI TERMALE?

Autorităţile din judeţul Harghita au emis, luni seară, mesaje RO-ALERT pentru avertizarea locuitorilor din Băile Tuşnad şi Borsec privind prezenţa în acele zone a unei ursoaice cu trei pui, respectiv a unui urs.Or fi obtinut bilete prin sindicat, sau Casa de Pensii?

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com