FAPTUL DIVERS

19 iulie 2021 08:130 comments

URSI BLOCATI  IN TOMBERON

Autoritățile au informat pe pagina de Facebook că doi pui de urs au rămas blocați, duminică, în tomberon în zona Coliba Haiducilor, din Poiana Brașov, în locul în care sunt depozitate resturile menajere. Pensionarii protesteaza.Din cauza ursilor nu se mai pot aproviziona de la tomberoane,cum erau obisnuiti!

RARES BOGDAN SE VREA TOVARAS CU FLORIN CITU!

Prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan a afirmat duminică, 18 iulie, la conferinţa de alegeri a PNL Maramureş, că i-a pus lui Florin Cîţu câteva condiţii pentru a-l susţine în cursa internă pentru preşedinţia PNL, printre acestea numărându-se aceea ca deciziile să fie luate împreună.
Impreuna vor decide ce rimel e mai bun sau ce vatistuta se asorteaza mai bine cu fondul de ten!

SARUTUL COBREI

Bernardo Alvarez, un expert în șerpii din Filipine care a pretins că este imun la venin, a fost ucis de o cobră după ce a fost mușcat, în momentul în care s-a prefăcut că sărută reptila, informează Daily Mail. Daca murea cobra, stirea ar fi fost mult mai interesanta!

NU-L DOARE GURA SA PROMITA!

Premierul Florin Cîțu, ministrul de interne Lucian Bode și ministrul apărării Nicolae Ciucă au ajuns duminică la prânz în județul Alba, în zonele grav afectate de inundațiile de vineri. Sunt peste 120 de case afectate și aproape 300 de cetățeni evacuați, a afirmat Bode la Antena3. „După ce primim raportul de evaluare, oamenii vor primi susţinere financiară”, a transmis și șeful Executivului. Dupa care a plecat la receptia stropita cu sampanie  data ca semn de somagiu de catre sustinatorii lui la sefia PNL!

RAZBUNAREA LUI ARTHUR!

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost atacat duminică de un urs în afara satului Păuleni, comuna Lupeni. Omul a suferit mai multe leziuni și a fost transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş, potrivit Agerpres. Moartea ursului Arthur trebuia sa fie razbunata!

CINE ARGOU IMPRUMUTA/ KIM JONG UN IL EXECUTA!

Presa de stat din Coreea de Nord i-a îndemnat pe tineri să nu folosească argoul din Coreea de Sud și le-a cerut să vorbească limba standard a Coreei de Nord. Au existat, de asemenea, noi avertismente în ziarul oficial al Coreei de Nord împotriva adoptării modei, coafurilor și muzicii din Sud, relatează BBC.Misto!

INTARATA-I, DRACE!

Alegerile din PNL agită din nou coaliția de guvernare. Rareș Bogdan îi reproșează lui Ludovic Orban modul în care a negociat împărțirea ministerelor cu partenerii de guvernare. El spune că dacă de fondurile europene s-ar fi ocupat liberalul Marcel Boloș, România ar fi printre țările al căror Plan Național de Redresare și Reziliență ar fi fost deja aprobat la Bruxelles. În replică, actualului ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, din partea USR PLUS, spune că planul făcut de Boloș „nu ar fi fost luat în serios” de Comisia Europeană.E bine ca se ataca reciproc! Daca nu avem paine, macar avem circ!

CITU VREA VOTURI DIN ALBA!

Premierul Florin Cîţu spune că a fost permanent informat de către şeful DSU şi ministrul de Interne despre situaţiile provocate de inundaţiile înregistrate în Alba și că Guvernul va asigura imediat orice ajutor necesar pentru a veni în sprijinul celor afectaţi.Sprijin logisti, desigur! Mai pe romaneste sfaturi si ganduri bune!

ORBAN VREA SA FIE SI PRESEDINTE SI PREMIER

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri că președintele PNL trebuie să fie premierul țării, argumentând că guvernul este “emanaţia PNL” şi “trebuie să asculte de forurile statutare” ale partidului, nu guvernul “să dea dispoziţii PNL”. El a avut o serie de remarci la adresa premierului Florin Cîțu, contracandidatul său pentru șefia partidului la congresul din toamnă, pe care l-a numit “un coleg mai tânăr”, și a criticat activitatea guvernului, spunând că “trebuie să se mişte mult mai repede decât cum se mişcă acum”.Pana la urma cad ei la pace cumva.

ARABII SE AU BINE CU SFANTUL ILIE!

Emiratele Arabe Unite au „comandat” ploi artificiale pentru a opri un puternic val de căldură care a afectat țara și a ridicat temperaturile până la 50 de grade Celsius. Cu ajutorul tehnologiei „însămânțării” norilor au fost provocate ploi abundente care au mai redus din temperatură. A plouat abundent la Abu Dhabi, Dubai și Sharjah.Nici noi nu stam mai prejos! Avem paparude!

ECONOMIA CRESTE SI DUSMANUL NU SPORESTE!

Prezent duminică seară la conferinţa internă de alegeri a PNL Cluj, premierul Florin Cîţu a afirmat că noi estimări privind economia arată că România poate înregistra în acest an o creştere economică de cel puţin zece procente, acesta arătând că pentru primul trimestru al acestui an se înregistrează pentru prima oară creştere economică datorată investiţiilor.PIB-ul romanilor creste ca Fat Frumos:intr-o zi, cat PIB-ul americanilor intr=o luna si al germanilor intr-un an!

MERKEL E NEMULTUMITA DE POSIBILITATILE LIMBII GERMANE!

Cancelarul german Angela Merkel a descris, duminică, drept “îngrozitoare” inundaţiile care au devastat zone din vestul Europei, după ce bilanţul victimelor în regiune a ajuns la 184, relatează Reuters.Este îngrozitor. Limba germană abia dacă poate descrie devastarea care s-a produs”, le-a spus Angela Merkel locuitorilor din oraşul Adenau.Goethe, Schiller si restul se rasucesc in mormant de furie!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com