FAPTUL DIVERS

22 iulie 2021 08:320 comments

CLOTILDE-REGINA GUNOAIELOR

La mai bine de o lună după ce prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat că nu se impune declararea stării de alertă în Sectorul 1, Comitetul Local pentru Situații de urgență vine cu o nouă solicitare în acest sens către Prefectură, „din cauza situației sanitare cauzată de necolectarea gunoiului de către Compania Romprest Service SA”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Primăria Sectorului 1. Alegatorii Clotildei sunt siderati.Transformarea sectorului intr-o groapa de gunoi nu era stipulata in campania electorala a frantuzoaicei!

URSII VOR TREBUI SA MANANCE LA RESTAURANT.TURISTII NU II MAI POT HRANI!

Ministerul Mediului pregătește un proiect de Hotărâre care prevede majorarea amenzilor pentru persoanele care hrănesc urși în apropierea localităților. În prezent, sancțiunile sunt cuprinse între 3.000 și 5.000 de lei. Acestea ar putea fi dublate sau chiar triplate, a anunțat miercuri secretarul de stat Róbert Szep, potrivit Hotnews.ro. Vom vedea tot mai multi ursi costelivi batandu-ne obrazul!

IOHANNIS INCITA CURTEA CONSTITUTIONALA LA MEDIERE!

Preşedintele Klaus Iohannis a sesizat miercuri, la Curtea Constituţională, legea potrivit căreia incitarea la violenţă, ură sau discriminare împotriva unei persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă, a informat Administrația Prezidențială. Potrivit şefului statului, legea este neclară. Concret, din actul normativ lipsesc criteriile în urma cărora va fi incriminată infracțiunea, susține Iohannis. Pana la clarificarea situatiei Citu ii poate incita la violenta impotriva lui Orban pe toti primarii care vor bani de la Guvern!

LAJOS ORBAN VREA UN PNL CONDUS DE ROMANI

Președintele PNL, Ludovic Orban, a participat miercuri la conferinţa de alegeri a Organizaţiei PNL Braşov, unde a declarat că nu duce lupta pentru șefia partidului în scop personal, ci pentru principiile și valorile originare ale PNL, un “partid al neamului românesc, un partid de oameni care își iubesc țara”. Liderul PNL nu a ratat ocazia de a-l ataca din nou pe premierul Florin Cîțu, spunând că acesta trebuie să folosească resursele guvernului pentru guvernare, nu “în alte scopuri care nu au nicio legătură cu legea”. Orban a vorbit și despre proiectele de dezvoltare a Brașovului și a obținut susținerea filialei în lupta pentru șefia partidului.Oare a urmat un recital voce cu acompaniament de mandolina?

CITU SE PREGATESTE PENTRU NOI INCENDII PE PLATFORMELE INDUSTRIALE?

Premierul Florin Cîţu a anunţat, miercuri, că Ministerul Sănătăţii a prezentat în şedinţa de guvern raportul privind îngrijirea marilor arşi în ţară, precizând că urmează să fie construite trei centre de mari arşi – la Bucureşti, Timişoara şi Târgu Mureş.Probabil ca stie ceva ce noi nu stim!

PANA NU E ALES PRESEDINTE PNL, CITU NU INGHEATA SALARIILE!

Datoria publică a României a ajuns la 49,7% din PIB și există o prevedere în legea responsabilității fiscal-bugetare prin care, dacă aceasta depășește 50%, Guvernul trebuie să vină cu un program prin care îngheață salariile din sectorul public. Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri, că reglementarea este o “recomandare” și că “vom vedea când ajungem la 50%”.Indirect ne spune ca datoria tarii va continua sa creasca!

GUVERNUL DA LIBER LA IMPUSCAT URSI

 

Guvernul a adoptat OUG care permite împușcarea urșilorGuvernul a adoptat, miercuri, Ordonanta de Urgenta care prevede intervenția în cazul atacurilor urșilor. Potrivit ordonanței, intervenția în cazul urșilor care ajung în intravilanul localităților se va face „gradual”, extragerea prin împușcare fiind meționată în cazul în care „siguranţa şi securitatea cetăţenilor sau a bunurilor sunt puse în pericol”. „Primarul sau viceprimarul, cunoscând circumstanțele locale, analizând expertiza profesională și gradul de risc, va decide prin ce mijloc să fie îndepărtat ursul”, a scris ministrul Mediului, Tanczos Barna, după adoptarea actului normativ. Daca ursul se are bine cu primarul, s-a scos!

 

DETINUTI IUBITORI DE PIZZA!

 

Doi deținuți dintr-o închisoare din Suedia au reușit să ia ostatici doi gardieni ai penitenciarului, iar pentru eliberarea lor aceștia au cerut un elicopter și 20 de pizza. După aproximativ nouă ore de negocieri, gardienii au fost eliberați fără ca nimeni să fie rănit, a transmis purtătoarea de cuvânt a administraţiei penitenciare suedeze. Deținuții au fost transferaţi la poliţie pentru audieri.Probabil ca bucatarul inchisorii nu tia sa faca pizza si detinutii nu aveau parte de asa ceva in meniu.

 

APROAPE LA FIECARE COVRIG MANCAT, ARUNCAM UNUL LA GUNOI!

 

Lumea se confruntă cu o criza globală a deșeurilor alimentare. 40% din producția mondială de mâncare, reprezentând peste două miliarde de tone de alimente, rămân neconsumate la nivel mondial, o cantitate aproape dublă faţă de estimările anterioare, potrivit unui nou raport realizat de ONG-ul internațional pentru conservarea naturii.Si ne mai miram ca ursii gunoieri ne rascolesc tomberoanele!

 

GRIPA AVIARA FACE PRIMA VICTIMA UMANA!

 

Un băiat în vârstă de 11 ani din India a murit în urma contractării unui virus al gripei aviare din tulpina H5N1, acesta fiind primul deces din această cauză înregistrat în ţară, ceea ce evidenţiază un potenţial nou risc pentru a doua cea mai populată naţiune din lume care se luptă cu pandemia de coronavirus, informează Reuters miercuri.E clar! Axcolo, sus, cineva ne-a pus gand rau!

 

CITU VORBESTE PE INTELESUL PSD-ISTILOR, ROMANII IL INJURA PE INTELESUL LUI!

 

”Salariul mediu net lunar a crescut în 2021 mult mai rapid decât rata inflaţiei. În fiecare lună. Asta inseamnă că fiecare leu câştigat în plus de români are o valoare mai mare (cumpără mai multe bunuri). Ca să înţeleagă şi psd-iştii: aşa creşte puterea de cumpărare”, a scris premierul Florin Cîţu pe Facebook, invocând date de la BNR şi de la Institutul Naţional de Statistică.Firesc! Daca ne raportam la anul de pandemie 2020 cand totul era mort, normal ca lucrurile s-au mai miscat putin, dar nu atat incat sa te umfli in pene ca e bine, cand tu ai inghetat salariile n-ai mai marit pensiile si alocatiile si romanii o duc mai rau ca in 2019!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com