FAPTUL DIVERS

30 iulie 2021 08:030 comments

BARNA VREA SA FIE JUDECAT DUPA FAPTE! N-A FACUT NIMIC, NU PATESTE NIMIC!

Vicepremierul Dan Barna a declarat, joi seară, într-o emisiune la Digi24 despre reacția avută de Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători, că acesta trebuie judecat după faptele sale, şi nu după vorbele lui. De asemenea, vicepremierul a mai transmis că va face o evaluare a activităţii lui Vizante după şase luni sau un an de la preluarea de către acesta a mandatului la CFR, potrivit News. E normal sa ia partea directorului CFR, ca doar e la USR in batatura!

SHAKIRA VA DANSA IN FOLOSUL COMUNITATII?

Shakira ar putea fi judecată în Spania pentru o evaziune fiscală de 14,5 milioane de euro, după ce un judecător a decis că există „suficiente dovezi” în acest sens, informează CNN, citat de HotNews.ro. Va dati seama cat a dansat, amarata, daca doar evaziunea e de 14 milioane?

I-AU TREBUIT 50 DE ANI CA SA CITEASCA O CARTE!

O bibliotecă din Scoția a primit miercuri înapoi o carte de bucate care fusese împrumutată cu mai bine de 50 de ani înainte. Expeditorul anonim și-a cerut scuze pentru „întârziere”, relatează joi DPA, citată de Agerpres. Probabil a returnat-o abia dupa ce a invatat-o pe de rost

CITU VREA SA STIE DE CE NU S-AU CHELTUIT BANII!

Premierul Florin Cîțu anunță, într-un mesaj publicat luni pe Facebook, că a început analiza execuției bugetare, înaintea rectificării planificate în luna august. Premierul le atrage atenția miniștrilor care nu au cheltuit banii pe care i-au cerut la începutul anului și le transmite că le va cere „asigurări” că execuția bugetară se va îmbunătăți în următoarele luni.Ministrii economi au o problema!

CIOLACU IL SUSPECTEAZA PE CITU DE “MINTE TULBURATA”!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, atacă abordarea premierului Florin Cîțu privind politica agricolă a României și spune “să desființezi toate proiectele adoptate în guvernarea PSD pentru susținerea agriculturii românești pe motiv că «sunt aprobate de Dragnea» denotă o minte total tulburată, dar și foarte mult tupeu”.Citu e prea tulburat sa raspunda!

IEGZISTA O IEXPLICATIE

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a explicat reacția pe care a avut-o joi dimineață în legătură cu trenul rămas opt ore în câmp. Acesta spne că „a fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu”.Cine se scuza se acuza!

NU MAI E DE TRAIT PE PAMANT!

Un nou studiu care urmărește semnele vitale ale planetei a constatat că mulți dintre indicatorii cheie ai crizei climatice globale se înrăutățesc și fie se apropie, fie depășesc punctele critice pe măsură ce pământul se încălzește. Mai exact, emisiile de dioxid de carbon, acidificarea oceanelor și pierderea suprafețelor de pădure din Amazon înregistrează noi recorduri, scrie The  Guardian.

AVIZ PENTRU “TARANI”: NU ETI GAY, NU CAPETI BANI!

Orașul polonez Swidnik, din estul țării, nu va mai primi fonduri europene și norvegiene în valoare de 8,8 milioane de euro ca urmare a politicilor sale discriminatorii față de comunitatea LGBT. Anterior, autoritățile locale din acest oraș au adoptat o rezoluție prin care el a fost declarat „zonă liberă de LGBT”.Sodoma si Gomora ar fi primit bani la greu!

O CONSOLARE PENTRU POMOHACI

Fostul cardinal american Theodore McCarrick a fost inculpat pentru agresiune sexuală asupra unui adolescent, devenind cel mai înalt cleric catolic urmărit penal în SUA pentru fapte legate de uriaşul scandal de violenţe sexuale în rândul bisericii, relatează joi Reuters şi AFP.Uite ca si in gradinile vecinilor cresc buruieni!

LOVITURA PENTRU TROTINETISTII DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Primăria Drobeta Turnu Severin urmează să decidă vineri interzicerea trotinetelor electrice în zonele pietonale, o propunere în acest sens fiind înscrisă ăe ordinea de zi a Consiliului Local. De altfel, primarul oraşului a anunţat deja pe Facebook această intenţie, argumentând că au existat, în ultima perioadă, foarte multe sesizări din partea severinenilor, că tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respectă deloc regulile de deplasare. Cei care au triciclete se bucura.Strazilr vor fi mai putin aglomerate

BARNA ZICE CA FIREA TINE CU SOBOLANII

Viceprim-ministrul Dan Barna afirmă că responsabilă pentru situaţia creată în Bucureşti, unde şobolanii umblă pe străzi, este una dintre companiile municipale înfiinţate de fostul primar Gabriela Firea, companie despre care vicepremierul susţine că este “cvasi-inexistentă”.Daca Nicusor Dan i-ar si plati, probabil, respectivii s-ar apuca de treaba!

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com