FAPTUL DIVERS

5 august 2021 07:340 comments

TREI ANI IN CAMASA DE FORTA

Un om al străzii a fost arestat și internat într-un spital de boli mintale din Hawaii pentru aproape trei ani, pentru ca apoi autoritățile să realizeze că au greșit persoana. Printr-o eroare inexplicabilă, poliția l-a confundat pe Spriestersbach cu un alt bărbat, iar de câte ori acesta încerca să explic, că nu el este persoana căutată, medicii îl credeau nebun și îl puneau sub tcerea ratament, scrie Insider.Dupa o asemenea experienta, s de mirare cz n-a innebunit!

LIVIU DRAGNEA A DEVENIT TERMEN DE COMPARATIE

Primarul PNL al Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, miercuri, la Digi24, că Ludovic Orban, care a acuzat că „forțe exterioare” partidului „sucesc mâini la spate”, încearcă în alegerile interne ale liberalilor “strategia de victimizare tip fost președinte PSD”.Boc vrea neaparat refacerea PDL-ului.

IOHANNIS SPUNE CA CIOMAGEALA DIN PNL E NORMALA

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, despre campania internă din Partidul Național Liberal. Președintele spune că trebuie „să privim lucrurile destul de relaxat și natural”, deși cele două tabere se acuză reciproc de mai bine de o lună. Iohannis a vorbit și despre acuzațiile făcute de Ludovic Orban, care a spus că „forțe exterioare” partidului „sucesc mâini la spate”.Are dreptate!Lupta pentru ciolan nu e usoara!

IOHANNIS S-A PLIMBAT CU BARCUTA ELECTRICA LA COMANA!

Președintele Klaus Iohannis a ajuns miercuri, în jurul orei 10.00, în Parcul Natural Comana din județul Giurgiu. Șeful statului a declarat că prin vizita sa vrea să atragă atenția asupra importanței acestor zone naturale protejate.Sa vada poporul ca munceste!

SPRE SEBES CU TOATA VITEZA!

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a anunțat miercuri că stadiul lucrărilor pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda este de 90% și că a început turnarea ultimul strat de asfalt, potrivit Mediafax.Cei care au treaba la Sebes mai au doar putin de asteptat!

MEXICUL NU MAI VREA ARME!

Mexicul a intentat miercuri o acţiune în justiţie în faţa unui tribunal federal din Boston, în nord-estul SUA, împotriva principalilor producători de arme americani, a anunţat miercuri ministrul mexican al afacerilor externe, Marcelo Ebrard, denunțând un „comerț ilicit” pe teritoriul mexican care provoacă „pagube directe” țării, scrie AFP.Exact ca intr-un film clasic romanesc: domn’ comisar, oamenii are arme! Si daca are arme, trage!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com