FAPTUL DIVERS

9 august 2021 06:240 comments

BARFA LA O CAFEA O SA CAM COSTE!

Preţul cafelei ar putea exploda din cauza celui mai grav val de frig din ultimele decenii și costurilor mari de transport în pandemie, în Brazilia. Țara este cel mai mare producător de cafea din lume.  Conform unei analize  Reuters,în următoarele săptămâni se așteaptă ca preţurile cafelei din Brazilia să atingă cote maxime.Curand.doar bogatii isi vor putea permite sa-si invite iubitele la o cafea! Cei din Vaslui le vor invita la o tuica!

SUNTEM SI NOI FRUNTASI LA CEVA!

Românii ocupă locul doi în Uniunea Europeană la frecvența bețiilor, potrivit Eurostat. 35% dintre concetățeni recunosc că au obiceiul să bea peste măsură cel puțin o dată pe lună. Doar danezii îi întrec, arată statistica europeană. Europenii, desigur, ne invidiaza.

CITU PRICEPE GREU SI UITA REPEDE

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, că va gestiona rectificarea bugetară la fel cum a gestionat şi bugetul, dar e “foarte complicat” să înţeleagă explicaţii de la miniştri care doresc mai mulţi bani, deşi aceştia nu au cheltuit banii alocaţi şi au proiecte cu “zero execuţie”, deşi au avut finanţare.Desigur, a uitat cum critica rectificarile bugetatre operate de PSD.

ORBAN A RAMAS FARA MANA SA DREAPTA

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Sibiu, că nu ştie de ce fosta sa “mână dreaptă” din guvern, Raluca Turcan, nu îl susţine la şefia partidului, aşa că a decis să nu o mai susţină nici el pentru conducerea organizaţiei sibiene a formaţiunii. Orban a precizat că Raluca Turcan a făcut parte din „echipa câștigătoare”.Bietul Orban! Oare cum s-o descurca fara o mana?

REALITATEA DIN GRECIA, MAI CEVA CA FILMELE DE GROAZA!

Vara noastră este de coșmar – așa descrie premierul grec cele 11 zile de când țara lui luptă cu incendii de vegetație și o caniculă cum n-a mai văzut Grecia în ultimele decenii. Doi oameni au murit, cel puțin 20 sunt răniți, printre pompieri, voluntari și civili, în timp ce incendiile sunt încă departe de a fi controlate. Peste 150 de focare concomitente au întins la limita suportabilului capacitatea serviciilor de intervenție. Cele mai grave sunt incendiile din nordul Atenei și din insula Evia, unde feriboturile au evacuat mii de oameni, ca într-un film de groază.Babele mai bisericoase cred ca introducerea buletinelor in care rubrica SEX e inlocuita cu GEN,are o mare legatura cu ce se intampla..

CITU E SIGUR DE CASTIG!

Ludovic Orban și Florin Cîțu, cei doi candidați la șefia PNL, au vorbit sâmbătă despre cum vor arăta alegerile din 25 septembrie. Ludovic Orban, președintele PNL, a precizat că scorul va fi unul „strâns”, în timp ce premierul Florin Cîțu a spus că a intrat în cursă pentru a câștiga, potrivit Agerpres. Oricine ar castiga, PNL pierde!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com