FAPTUL DIVERS

12 august 2021 10:491 comment

KIM JONG UN SE INFRATESTE CU PUTIN!

Coreea de Nord vrea să-și întărească cooperarea cu Rusia pentru a contracara Statele Unite, “o amenințare comună”, a declarat ambasadorul Phenianului la Moscova, adăugând că pacea în peninsula coreeană nu este posibilă fără retragerea trupelor americane din Coreea de Sud.Camd doua furnici se aliaza, elefantul e in mare primejdie!

CIOLACU A CAZUT LA PACE CU USR! NU VREA PENALI IN FUNCTII PUBLICE!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a solicitat miercuri preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară „urgent” demisia premierului Florin Cîţu, pentru că legile în vigoare interzic numirea ca ministru a celor condamnaţi penal.Iata ca pama la urma Ciolacu si Barna se pot intelege!

RALUCA TURCAN O VREA SI RECALCULAREA PENSIILOR SPECIALE?

Personalul din casele teritoriale de pensii va fi suplimentat cu 1.000 de posturi, pe perioadă determinată, până la 31 decembrie 2022, pentru evaluarea dosarelor de pensii, a anunţat, miercuri, ministrul Muncii, Raluca Turcan.Ce atata graba? Daca pensiile vor fi recalculate pana in 2030, putini pensionari vor mai beneficia de asta si munca va fi mai putina!

GEN SAU SEX? ACEASTA E INTREBAREA!

Președintele PNL sector 4, Pavel Popescu, unul dintre susținătorii lui Florin Cîțu în competiția internă din partid, critică modelul noilor cărți de identitate electronice. Popescu este nemulțumit că pe acestea este trecut „gen” în loc de „sex”. Aceeași supărare  au avut-o si cei din AUR care consideră că acestă modificare are scopul de a „reeduca populația”.Sosoaca jubileaza!

PRINTUL INVIZIBIL

Paul de România este dispărut fără urmă, fiind dat în urmărire în decembrie 2020, când a fost condamnat definitiv de instanța supremă la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa. El a fugit din țară. Din lista celor 10 mari fugari, doar în cazul a 2 – Avraham Morgenstern și Cristian Rizea – procedurile de extrădare sunt în curs.O fi fugit cu vreo printesa, ca s-o fi saturat de printesa Lia!

AZI SOFER, MAINE PIETON!

Un bărbat de 29 de ani, care a obținut permisul de conducere marți a rămas fără el miercuri.Tot e ceva! A apucat sa vada si el cum e viata de sofer in trafic!

CITU-AMINTIRI DIN PUCARIE!

Premierul Florin Cîțu a recunoscut miercuri că a fost închis în Statele Unite într-un caz de conducere sub influența alcoolului, în anul 2000. El a stat două zile la închisoare. Informația a apărut inainte în presă.Eh, pacatele tineretii, ce sa-I faci? Numai cine nu munceste nu greseste!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com