FAPTUL DIVERS

18 august 2021 09:570 comments

ROMANII IAU EXEMPLU DE LA CITU:TRAIESC DIN IMPRUMUTURI!

Una din patru familii din România declară că nu se descurcă cu banii. Fie se împrumută, fie amână unele cheltuieli. 40% dintre gospodării au avut anul trecut întârzieri la plata facturilor lunare pentru casă.Aschia nu sare departe de trunchi! Capra sare masa,iada sare casa!

EROI AU FOST, EROI SUNT INCA!

Premierul Florin Cîțu spune că România a avut în trimestrul al doilea o creștere economică de 13,6% semn că economia României și-a revenit după criza provocată de pandemie. El spune că acest lucru se datorează și românilor, pe care i-a numit „adevărații eroi”. ”V-am promis veşti extraordinare din economie: 13% creştere economică. Sună bine, nu? Mai ales că am trecut împreună prin contextul nefericit de anul trecut, când economia globală a suferit cea mai mare lovitură din ultima sută de ani. Economia României a fost închisă. În acel moment, nu aveam soluția pe care o avem astăzi, nu aveam vaccinul”, a spus Cîțu.Eroii de la Marasesti, Marasti,Oituz au fost mici copii pe langa cei de azi

CITU –LINSAT DE OAMENII LUI ORBAN

PNL intră într-o nouă etapă a luptei politice pentru șefia partidului, odată cu oficializarea candidaturilor. Cei doi candidați anunțați urmează să își depună oficial moțiunile cu care vor candida. Florin Cîțu se întâlnește, marți, cu susținătorii săi la o vilă de protocol din Capitală, unde se va discuta și despre convocarea cât mai rapidă a unei ședințe a conducerii partidului, unde Cîțu să își impună favoritul pentru ministerul Finanțelor, pe prietenul său Dan Vîlceanu. În același timp, din tabăra premierului au fost transmise mesaje în care Ludovic Orban este acuzat de o campanie „de linșaj public a (sic) premierului”, pentru declarațiile recente.Asa,Orbane, da-i la gioale! A uitat canad il sustineai in ciuda protestelor unanime!

TALIBANII CRESCUTI IN CORTURI VOR RAMANE FARA CONTURI

După Facebook și WhatsApp, și YouTube a anunțat marți că interzice complet conturile deținute sau operate de talibani, companiile americane din sectorul social media încercând să își stabilească reguli clare împotriva grupării care a preluat extrem de rapid puterea în Afganistan, potrivit Reuters. Timp de mulți ani, talibanii s-au folosit de reţelele sociale pentru a-şi transmite mesajele.Nu-i bai! Ei oricum comunica prin focuri aprinse pe dealuri si porumbei voiajori!

FUGISE DE LA RAIONUL „PITONI”

În timp ce se aflau la cumpărături, clienții unui supermarket din orașul australian Sydney au descoperit pe unul dintre rafturi un piton de trei metri. Reptila aluneca încet printre printre produsele de la raionul de condimente, relatează The Guardian. ERA LA OFERTA!

GHINEA E CU FUNDUL IN DOUA LUNTRI

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a afirmat că USR-PLUS nu a “luat de nevastă PNL-ul” şi sunt într-o coaliţie de guvernare, precizând că, în cazul scandalului legat de faptul că premierul Florin Cîţu a fost prins conducând băut în SUA, decizia formaţiunii din care face parte este că nu poţi să îl aperi pe Florin Cîţu, dar nici să îl ataci pentru că eşti cu el în guvern şi “atunci suntem cu fundul în două luntri”.Nu-i asa greu, Ghinea are fundul destul de mare!

CITU VREA SA-SI BAGE DUSMANII IN BOALA CU „ROMANIA LIBERALA”

Premierul Florin Cîţu anunţă că moţiunea cu care se va prezenta la Congresul PNL din 25 septembrie se va numi “România Liberală” şi că lucrează la ultimele detalii ale acesteia. El îşi va depune candidatura la sfârşitul acestei săptămâni.Orban isi va numi motiunea „ROMANIA SI MAI LIBERALA”

PNL A RECUPERAT PIXUL LUI DRAGNEA

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a afirmat că, prin PNDL 3, statul, “cu pixul lui Dragnea care acum se plimbă de la unul la altul”, dă bani primarilor. “De asta e atât de sexy această chestie. Pentru că fiecare poate să zică la primari: votaţi-mă pe mine şi să îţi dau bani. Or, noi vrem garanţii că nu se întâmplă asta”, a punctat el.Oare pixul lui Dragnea mai are suficienta mina?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com