FAPTUL DIVERS

23 februarie 2021 11:190 comments

PENTRU UN PUMN DE CAPITAL POLITIC

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat, la Digi24, că încercarea senatoarei Diana Șoșoacă și a liderilor AUR de a se asocia cu protestele minerilor din Valea Jiului a fost pentru a “câștiga capital politic”.Gurile rele spun ca Sosoaca s-ar fi intors si cu o remorca de carbuni!

NU ESTE DELOC USOR / SA-L SPERII PE NICUSOR!

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni că, drept răspuns la protestul angajaților Companiei Municipale Parcuri şi Grădini, a propus Consiliului General al Municipiului Bucureşti urgentarea desfiinţării companiei cu pricina prin încetarea contractului de delegare. Edilul a mai spus că nu se lasă intimidat de presiuni.Dupa ce Compania Parcuri si Gradini va fi desfiintata, NIcusor va infiinta Compania Gradini si Parcuri

DONALD TRUMP-TAXIMETRIST?

Fostul președinte american Donald Trump s-a oferit la un moment dat să-l ducă pe Kim Jong Un acasă cu avionul prezidențial, Air Force One. Este o nouă mărturie șocantă privind acțiunile fostului lider de la Casa Albă, publicată de  BBC care a realizat un documentar cu cele mai insolite momente din cariera de președinte miliardarului american.Oare cat cerea la kilometru?

MINERII DE LA SRI

Virgil Popescu: Chiar din rândul minerilor mi-au venit tot felul de informaţii că există persoane care sunt angajate şi care practic nu lucrează în mină şi care sunt angajate cumva fictiv. Trebuie curăţată compania de asemenea practici.Ii stim.Sunt, de regula maiori, capitani sau, cel mult colonei.

SI PEDOFILII SUNT OAMENI SI VIOLATORII AU SUFLET

CSM a decis ca judecătoarea din Brăila care a motivat în termeni bizari decizia de a înlocui arestului preventiv cu cel la domiciliu pentru un suspect de viol asupra unei minore sechestrate timp de 8 luni să fie suspendată din funcţie pe durata anchetei.Mii de potentiali violatori au criticat cu indignare aceasta decizie.

RAZBUNAREA BLATISTILOR?

Un autobuz al societăţii locale de transport public Transurb Galaţi a luat foc, luni după-amiază, pe o stradă din municipiu, călătorii reuşind să se evacueze cu puţin timp înainte ca maşina să fie cuprinsă de flăcări în totalitate.Probabil, pe sofer l-au ajuns blestemele blatistilor prinsi fara bilet si dati jos in camp, cu bagaje cu tot.

CU HANGERUL FARA TEACA / SCOATE BANI DIN PIATRA SEACA

Conducătorul unei instituţii şi un administrator de firmă au fost reţinuţi de poliţiştii din Alba pentru delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, pentru că ar fi creat un prejudiciu în valoare de peste 400.000 de lei, în urma achitării unor expertize şi studii de fezabilitate fictive, care ar fi trebuit să fie realizate în scopul extinderii reţelei de alimentare cu apă potabilă a unei comune, anunţă IPJ Alba. Conform Alba24, este vorba despre primarul din Vinţu de Jos.

DACA PLOUA-N ZI SENINA / PESEDEUL E DE VINA!

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat că situaţia de la Complexul Energetic Hunedoara este una critică din cauza a două greşeli pe care le-au făcut vechile guvernări PSD şi anume faptul că nu a fost pus în practică un plan de restructurare şi nu a fost acordat un ajutor de stat aprobat, iar soluţia ar fi o companie care să aibă activele viabile şi capacitatea de a fi profitabilă. Acesta a mai spus că problema minerilor din Valea Jiului a fost discutată în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului, cât şi în coaliţia de guvernare.Ca bine le zice! Si dupa o suta de ani la Guvernare, penelistii tot pe pesedisti au sa dea vina.

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com