FAPTUL DIVERS

4 octombrie 2021 07:450 comments

SENZATIONAL! IOHANNIS INLOCUIT CU O SOSIE?

Iata ce a spus Ludovic Orban despre Klaus Iohannis,  la Realitatea: „După 1 ianuarie eu nu mai înțeleg nimic din ceea ce a făcut Iohannis. De multe ori am senzația că a fost înlocuit cu o sosie, nu pot să-l recunosc față de perioada în care am colaborat și a făcut o grămadă de lucruri pentru țară. A pierdut orice legătură cu realitatea”
Sa fie Sosoaca Diana cea care are l-a inlocuit pe Iohannis dupa temeinice operatii estetice? Sa fie Marin “Ceausescu”?

PRIMUL IMBOGATIT DE LOTERIA VACCINARII!!!

Nu stim daca e Citu, Arafat sau Gheorghita, stim doar ca numărul câștigător al marelui premiu săptămânal în valoare de 100.000 de lei este: 0 8 3 5 7 7. Cine are numarul asta sa dea de baut!

TRAIM ASTAZI INTR-O TARA/ UNDE BOLNAVII STAU SUB SCARA!

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta”, despre pacienții COVID din spital:Pacienții stau sub scară, nu avem ce să facem, următoarea etapă va fi să îi punem doi în pat. Asta va urma săptămâna viitoare. Nu or să mai încapă, iar oamenii vor veni în continuare.Cu doua balerine ar fi simplu, dar ce faci cand patul trebuie sa-l imparta doi luptatori de Sumo?

VOR SA-I PUNA PIELEA PE BAT!

Proaspăt confirmat preşedinte al Partidului Naţional Liberal, premierul Florin Cîţu va merge, marţi, în faţa Parlamentului, pentru testul moţiunii de cenzură. Şeful Guvernului bifează o premieră politică: două moţiuni de cenzură depuse, în aceeaşi sesiune, în Legislativ, pentru demiterea Executivului, una iniţiată de PSD şi cealaltă de foştii parteneri de guvernare de la USR-PLUS, care s-au aliat în acest demers cu parlamentarii de la AUR.Cum ar spune vrajitoarea Ciresica dand in carti:Citu are o mare cumpana!

ORBAN VREA UN PNL NUMAI PENTRU EL!

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a declarat că tot ce s-a întâmplat la Congres l-a “marcat profund” şi că se gândeşte dacă mai are ce să caute “în această gaşcă”, una “care a călcat în picioare lucruri fundamentale care ţin de democraţie”. “Când voi fi convins că PNL a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata inclusiv să creez o construcţie politică care să continue trecutul PNL”, a afirmat el.C in versurile: Podul de piatra s-a daramat/A venit apa si l-a luat/Vom face altul, pe mal, in jos/Altul mai trainic si mai frumos!

CAND VACCINISTII BEAU COT LA COT CU ANTIVACCINISTII!

Preşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, afirmă că s-a creat în România ”o coaliţie a iresponsabililor, o coaliţie bizară, în care anti-vacciniştii stau la masă cu vacciniştii, pro-europenii cu anti-europenii, doar pentru a da jos un guvern al liberalilor”. ”Toate opţiunile sunt pe masă după ziua de marţi”, a declarat premierul, precizând că responsabilitatea după ziua de marţi va reveni USR PLUS, PSD şi AUR pentru orice se va întâmpla.Vorba romanului:Te faci frate si cu dracu’ pana treci puntea!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com