FAPTUL DIVERS

7 octombrie 2021 07:370 comments

PARASCHEVA, SUTA-N MIE / NE SCAPA DE PANDEMIE

De vineri, 8 octombrie, începe pelerinajul la moaștele Sfintei Parascheva la Iași. Există mai multe măsuri de protecție sanitară, dar accesul pelerinilor nu va fi restricționat, astfel încât sunt așteptați zeci de mii de oameni din toate colțurile țării. Rata de incidență din municipiul Iași se apropie de 7 la mie. Dat fiind ca celelalte masuri luate nu au dat rezultate, autoritatile spera ca Sfanta Parascheva sa ne scape de coronavirus!

DE MA VETI VOTA, PLAFONEZ PRETUL LA ENERGIE!

Premierul demis Florin Cîțu anunțat miercuri intenția PNL de a plafona prețul prețul energiei electrice și gazelor naturale la nivelurile actuale, avertizând companiile de profil să nu profite de criza politică și să crească prețurile. Plafonarea ar urma să aibă loc după învestirea viitorului Guvern. Tot atunci vor incepe sa curga si rauri de lapte si miere peste populatie!

ARAFAT: PENTRU CINE DA SPAGA SE VOR FACE IN CONTINUARE OPERATII

Raed Arafat a transmis miercuri seară că ordinul care a dispus suspendarea internărilor pentru intervenții chirurgicale și pentru alte tratamente și investigații care nu reprezintă urgențe, nu închide spitalele, ci reprezintă o prioritizare a resurselor disponibile. Mai pe romaneste, cum am sintetizat in titlu, cine are bani de spaga, e o prioritate si scapa!

FALSII VACCINATI SE IMBOLNAVESC ORIGINAL!

IPJ Timiş a declanşat o anchetă la centrul de vaccinare de la Spitalul CFR din Timişoara, după ce managerul unității medicale, dr. Stela Iurciuc, a semnalat că în centrul de vaccinare din cadrul spitalului ar exista cazuri de imunizări fictive, notează Agerpres. Asa e romanul: ii place sa-si fure singur caciula!

AZI SINGURA STARE CERTA/ ESTE STAREA DE ALERTA!

Starea de alertă va fi prelungită pentru încă 30 de zile, începând de duminică, 10 octombrie, potrivit unui anunț făcut miercuri seară de premierul Florin Cîțu și de șeful DSU, Raed Arafat. La nivel de măsuri sanitare și restricții dictate de pandemie nu se schimbă nimic față de ultima modificare, operată în luna septembrie. Stati linistiti, romani! Nu vor trece doua sute de ani si starea de alerta va inceta!

UN DINOZAUR DE GRADINITA

Oamenii de știință au descoperit un dinozaur rudă îndepărtată a Tyrannosaurus rex – dar având corpul de mărimea unui pui de găină. Numit Pendraig milnerae, acesta ar fi fost dominant în urmă cu aproximativ 200.000 de ani, informează The Guardian. Daca oamenii de stiinta vor descoperi si fosila unei furnici de dimensiunea unui elefant actual vom ajunge ca nimic sa nu ne mai mire.

CITU DA CU BANI IN PRIMARI!

Guvernul a alocat miercuri peste 1 miliard de lei din Fondul de rezervă pentru proiecte locale, anunță Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care subliniază că banii au fost acordați indiferent de culoarea politică a primarilor. Daca demis ne da bani, vor spune primarii, reinvestit o sa ne ingroape in favoruri! Hai sa le dam votul!

CU TERORISTII SI CU USR NU SE NEGOCIAZA!

Președintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, decizia USR de a vota moțiunea de cenzură depuse de PSD, precum și lipsa soluțiilor după demiterea guvernului. Șeful statului spune că „e greu de negociat” cu USR, după ce au abandonat guvernarea.Greu, dar nu imposibil cad e vorba de ciolan!

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com