FAPTUL DIVERS

15 octombrie 2021 07:510 comments

POTI IESI LA CUMPARAT/ DOAR DE AI CERTIFICAT!

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, joi, la Antena3, că a discutat cu premierul interimar Florin Cîţu după ce acesta a spus că ar trebui implementat certificatul verde şi în magazine şi a precizat că afirmaţia sa nu se referă la cele esenţiale. Guvernul ar vrea sa ne incuie in case si sa inghita Citu cheia!

CIOLOS UMBLA CU SPIRALA VOPSITA!

Dacian Cioloș, președintele USR, a dezmințit, joi seară, la TVR 1 informația potrivit căreia ar exista o listă de miniștri formată doar din membri USR. Premierul desemnat de Klaus Iohannis a mai spus că la sfârșitul săptămânii, partidul pe care îl conduce va lua o decizie, după ce se vor pronunța și PNL și UDMR, potrivit Digi24. Dar ce te faci ca informatiile se incapataneaza sa fie sigure? Pe cine sa crezi?

POSTA GERMANA CONCUREAZA POSTA ROMANA

O scrisoare a fost pe drum pentru o perioadă de timp excepțională și a ajuns la destinatar, în Groß-Gerau, un oraș din landul german Hessa, după 53 de ani, scrie Bild. Singura explicație este faptul că Joachim Schulz, 79 de ani, fost director al unei importante companii anglo-elvețiene, și-a schimbat de mai multe ori adresa de domiciliu. Daca ar fi fost vorba de posta romana, nu mai era nevoie de nicio explicatie!

SPRE DEZAMAGIREA LUI ORBAN, IOHANNIS NU ARE COVID!

Președintele Klaus Iohannis trebuia să facă o vizită în Letonia vineri şi sâmbătă. Vizita sa a fost amânată, după ce a ieșit la iveală că omologul său leton, Egils Levits, a fost testat pozitiv cu COVID-19, informează Administrația Prezidențială, potrivit Agepres. Klaus Iohannis a fost testat, iar rezultatul a fost negativ. Nasol! Inseamna ca toate rugaciunile lui Orban la racla Sfintei Parascheva au fost in zadar!

DACA INCALZIREA CU LEMNE DISPARE, NE VOM INCALZI LA SOARE!

Iata ce spune europarlamentarul Mircea Hava  despre PNRR:„Banii vor veni. Dar pe urmă vor începe proiectele, trebuie să păstrăm pașii. Avem probleme foarte mari. Vă dau numai un exemplu: până în 2025, cei care se încălzesc cu lemne nu se vor mai încălzi cu lemne. Nu știu, vor face fotosinteză, se vor încălzi cu altceva. Dar de ce ai acceptat așa ceva? Ce pui în loc? Totdeauna trebuie să te gândești ce pui în loc. În 5 ani, n-ai capacitatea tehnică, n-o are nimeni în Europa “Cui ii pasa? La promisiuni nu ne intrece nimeni!

CIOLOS:MORTUL DE LA GROAPA NU SE MAI DEZGROAPA!

Dacian Cioloș a vorbit joi seara despre negocierile pentru refacerea coaliției și despre formarea unui nou guvern. „Trecutul e trecut. La vremea respectivă ne-am explicat pozițiile. În momentul de față, când avem crize care ne explodează în față, stăm să ne mângâiem orgoliile legate de trecut”, a spus președintele USR la TVR1. De asemenea, Cioloș a mai precizat că acum caută să formeze „această majoritate” și pentru asta „oferim orice”.O abordare de yoghin cu experienta! Cand amintirile-n trecut /Incearca sa ma cheme / Ma integrez in absolut/ Si zic ca nu am vreme!

O VESTE BUNA PENTRU LESBIENE

Prinţesa moştenitoare a Ţărilor de Jos va putea să se căsătorească cu o persoană de oricare gen şi fără să îşi piardă dreptul de a urca pe tronul ţării, a anunţat marţi prim-ministrul olandez Mark Rutte, citat de Reuters.Desigur ca timp pentru a analiza admiterea noastra in Schengen nu s-a gasit inca!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com