FAPTUL DIVERS

20 octombrie 2021 09:130 comments

CIOLOS TAIE CEAPA CA SA STOARCA LACRIMI!

Premierul desemnat Dacian Cioloş, liderul USR, a declarat, marţi seara, că alegerile anticipate nu reprezintă o soluţie pentru criza actuală, fiind de părere că acestea nu pot fi organizate când mor sute de oameni pe zi iar guvernul are „puteri limitate”.A, votarea Guvernului propus de el, ar fi, desigur, o solutie!

CSEKE E PESIMIST

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, afirmă că România nu a ajuns încă în vârful valului pandemiei de COVID-19 şi nu se află nici măcar pe platou, iar presiunea pe sistemul sanitar este „uriaşă”.Fii optimist, Cseke! Somalia, Coreea de Nord si Bangladesh vor sa ne trimita ajutoare, echipaje medicale si aparatura!

RALUCA A DECIS:GUVERNUL NU VA TRECE!

Ministrul interimar al Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a declarat, marți seară, la Digi24, că guvernul propus de premierul desemnat Dacian Cioloș nu va trece de votul Parlamentului, „însă această criză va fi stopată de urgență”.Daca asa zice Raluca, sigur asa e!

A.U.R. :O SA VREM SA DAM SPAGA SI NU VOM AVEA CUI!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) se opune demersului legislativ inițiat de PNL și UDMR, care prevede că personalul medical din spitalele publice și private va fi obligat să prezinte dovada vaccinării sau a testării, afirmând că această măsură este una „totalitară” și care „atentează la siguranța națională”. „Mulți medici vor prefera să nu se vaccineze, să rămână fără slujbă și să se judece cu statul, și astfel vom rămâne fără medici și asistenți într-o perioadă de criză sanitară majoră”, transmit membrii AUR.Nu e bine! Medicii vaccinati vor pretinde spagi mai mare!

CIOLACU IL VREA SUSPENDAT CAT MAI SUS PE IOHANNIS!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marți aseară, că, în opinia sa, preşedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat din funcţie, însă mai întâi trebuie rezolvată actuala criză politică, România neavând Guvern.Vrabia malai viseaza, dar bea apa si ofteaza!

MINISTRI USR RESPINSI PE BANDA RULANTA!

Aproape toți miniştrii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş au fost respinși marţi în comisiile parlamentare de specialitate. Cătălin Drulă, propus pentru portofoliul de la Transporturi, a fost singurul care a primit un aviz favorabil. Avizul comisiilor este consultativ, iar votul asupra listei cu miniştri şi a programului de guvernare va avea loc azi!Daca partile au fost respinse, ce soarta credeti ca va avea intregul?

IOHANNIS VREA SA NE INCUIE IN CASA SI SA INGHITA CHEIA!

Președintele Klaus Iohannis spune că, în contextul crizei sanitare în valul 4 al pandemiei Covid-19, a convocat o ședință, pentru miercuri, cu responsabilii guvernamentali, pentru a institui „măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor”. Acesta a spus că pregătirea valului 4 a fost deficitară iar campania de vaccinate „mult prea lentă”.Nu-i rau.Romanii inchisi in case n-au cum sa organizeze mitinguri de protest!

GROAZA PRINTRE BUNICUTE:FACEBOOK DISPARE!

Compania Facebook intenționează să-și schimbe numele săptămâna viitoare, a raportat marți Verge, citând o sursă cu cunoștințe directe asupra problemei, potrivit Reuters.
Asta tragedie1 Milioane de bunicute nu vor stafla de schimbarea numelui si vor cauta Facebookul cu lacrimi in ochi!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com