FAPTUL DIVERS

25 noiembrie 2021 14:120 comments

IOHANNIS –DIN MUMA A DEVENIT CIUMA! SI ROSIE, PE DEASUPRA!

Iata oful lui Orban:„Ne-a mintit si a vrut sa para muma, dar a dovedit ca este ciuma …rosie! Tradarea lui Iohannis fata de toti romanii care i-au acordat incredere, la alegerile din urma cu exact 2 ani de zile, este insuportabila pentru oricine are o minima demnitate si stima de sine, pentru oricine pretuieste democratia.E ceva abominabil, daca te uiti numai la cele doua discursuri adresate tarii in 2019 si 2020 la 24 noiembrie. Cum poate cineva sa aiba pe constiinta asa ceva si sa fie impacat cu sine?!In mod sigur, daca Orban ar fi ramas presedintele PNL-ului, i-ar fi pasat mai putin!

ROMANII NU MAI STIU CARE-I STANGA SI CARE E DREAPTA

Scriitorul și filosoful Andrei Cornea compară situația politică din România – pentru care-l acuză pe președintele Klaus Iohannis – cu cea din distopiile lui George Orwell, în care dictatorii schimbau alianțele peste noapte și oamenii erau obligați să uite ce li se spusese cu o zi înainte. Într-un interviu pentru Spotmedia.ro, Cornea spune că schimbarea brutală a coaliției de guvernare frustrează tot electoratul, nu doar pe cel al PNL și USR, spune Andrei Cornea, pentru că în decembrie 2020 nici PSD-iștii n-au votat cu gândul că vor face alianță cu liberalii și cu Iohannis.Tare intortocheate sunt cararile politicii si multe lichele mai circula pe ele!

CIOLOS: SA-NTINDEM SPIRALA MARE…

„Nu avem nimic de a face cu AUR care e un partid extremist”, a susţinut Cioloş, cu toate că AUR a fost practic formaţiunea politică împreună cu care USR a făcut alianţă pentru demiterea Guvernului Cîţu.Mai mult, şeful USR consideră că partidul lui George Simion ar trebui să dea explicaţii pentru minciuni legate de pandemie, pe care şi le-au asumat şi care au cauzat moartea mai multor oameni.” Sa-ntindem spirala mare/Mai aici si mai colea / Mai aproape de hotare/Dar fara AUR in ea!

LAVRIC:ZDROBITI ORANDUIALA CEA CRUDA SI NEDREAPTA CE LUMEA O IMPARTE IN NE SI VACCINATI!

Senatorul AUR, Sorin Lavric, a înregistrat un derapaj pe Facebook printr-un mesaj publicat luni prin care declara că certificatul verde este ”un buletin atestând condiția de sclavi” și o ”patalama de segrerare”Sclavi, dar sanatosi, spun unii!

CU GUVERNUL CIUCA-N FRUNTE/ VOM AVEA SUCCESE MULTE!

Guvernul condus de Nicolae Ciucă a obținut joi voturile de învestire în Parlament. Cabinetul a fost votat cu o majoritate confortabilă de 318 voturi, cu peste 80 mai mult decît minimul necesar de 234 de voturi. Parlamentarii USR și AUR votat împotrivă. Gurile rele spun ca va cadea cam tot cu atatea voturi, la motiunea de cenzura ce va urma!

NU MAI CREDETI IN AVARII/ SUNT BANI DE PENSII SI SALARII!

România are bani pentru plata pensiilor și salariilor, a spus noul premier Nicoae Ciucă, după ce guvernul său a primit votul Parlamentului. Declarația vine după ce fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a avertizat că din 26 noiembrie nu vor mai fi fonduri pentru pensii și alocații.Uite ca s-au gasit banii! Raluca nu i-a ascuns suficient de bine!

VALEU! VIN AFGANII SA NE VACCINEZE!

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat joi, în ședința Parlamentului pentru învestirea guvernului, că va chema lumea la „nesupunere civiă” dacă vă fi votată legea certificatului verde și a vaccinării obligatorii. Ea a vorbit de o armată de „de 90.000 de afgani și alți migranți”, condusă de Raed Arafat, care va intra peste oameni în casă pentru a-i vaccina obligatoriu. E clar Vine Apocalipsa!

KIM JONG UN NU IARTA!

Un bărbat din Coreea de Nord a fost condamnat la moarte și va fi dus în fața plutonului de execuție după ce a fost prins vânzând copii ale serialului de succes Squid Game.Asta pentru ca Maretul Conducator KIM nu apare in film!

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com