FAPTUL DIVERS

26 noiembrie 2021 21:410 comments

ORBAN TRAGE IN “GENERAL” DIN TOATE POZITIILE!

Fostul şef PNL Ludovic Orban i-a aruncat din nou cuvinte grele preşedintelui Klaus Iohannis, căruia i-a cerut demisia din cea mai importantă funcţie din stat pentru că i-a trădat pe români şi a adus PSD la putere,Cineeee e generalul acum?

“SERVICIILE” AU TRECUT LA MUNCA AGRICOLA

Adrian Chesnoiu, ministrul desemnat al Agriculturii în cabinetul Ciucă, a lucrat până în urmă cu zece ani ca ofițer de informații în serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), cunoscut publicului sub denumirea de „Doi ș’un sfert”, care vine de la vechea denumire de UM 0215, dezvăluie jurnalista Emilia Șercan într-un articol publicat de PressOne. Ce va mira?N-ati mai vazut un ofiter pe post de tractor sau combina?

CIUCA LAUDA ASOCIEREA PNL CU PSD

Legat de faptul ca i s-a reprosat ca alianta dintre PNL si PSD tradeaza rezultatul alegerilor, Ciuca a spus: „Este o decizie politica si, tinand cont de situatia in care ne gasim, cred ca a fost o decizie foarte buna. Decizia pe care am luat-o este pentru electorat”.Altfel spus, te faci frate si cu dracu’ ca sa-I fie electoratului bine!

VIOLETA E REVOLTATA TOATA!

Vaitandu-se ca a tremurat de frig la protestele din Piata Vicoriei impotriva unui PSD adus acum la guvernare ea mai spune:„Ati uitat ca politica este despre onoare si despre cuvant. Cand ii spui omului ca PSD este ‘ciuma rosie’, este cel care a distrus Romania, si oamenii ti-au dat votul, ceea ce faci acum este minciuna, i-ai mintit. Eu nu sunt parte din aceasta minciuna. La fel a facut si PSD, a injurat PNL, a spus ca a vandut tara. Ati mintiti electoratul atunci cand le-ati cerut votul, este o tradare a increderii oamenilor.”Tradare sa fie, dar sa profitam si noi!

PSIHOLOGUL BARNA ANALIZEAZA DOSARUL IOHANNIS!

Nedumeririle privind motivele nebuniei în care Klaus Iohannis a aruncat întreaga țară în ultimele luni continuă să persiste nu doar în rândurile electoratului, ci chiar și ale clasei politice, scrie Ziaristii.com. Dan Barna, vicepreședintele USR, a mărturisit miercuri, la Profit TV, că există două posibilități: președintele României avea acest plan de ceva vreme sau a acționat precipitat, din răzbunare. Al doilea scenariu ar însemna că toată lumea s-a înșelat vreme de 7 ani cu acest personaj, mai spune deputatul USR.Nu vom afla niciodata ce a fost de fapt!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com