FAPTUL DIVERS

6 decembrie 2021 08:520 comments

CIOLACU II ARATA PISICA LUI CITU!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi aduce aminte șefului PNL, Florin Cîțu, că liberalii au în acest moment o majoritate cu social-democrații. Declarația vine după ce Cîțu a spus că la cel mai mic „derapaj” de la programul de guvernare, PNL se va reuni și va decide dacă merge mai departe în coaliția de guvernare alături de PSD.Asta ca sa se stie cine e acum seful!

DRAG MI-E ARAFAT DE TINE/ CA LA IEPURE DE CAINE!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că nu știe să existe vreun conflict între ministrul sănătății, Alexandru Rafila, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, dând vina mai degrabă pe presă că „a încercat să-i pună cap în cap”. Președintele social-democraților se declară convins că cei doi vor avea o colaborare bună și se vor completa reciproc. Exact cum colaboreaza  soarecele cu pisica!

LA VREMURI NOI, TAXE NOI!

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a dat asigurări, marți, că nu vor fi majorate și nici nu vor fi introduse noi taxe. El a spus că bugetul va fi echilibrat și responsabil, iar banii vor fi împărțiți corect.Sa-l credem, ca prea minte frumos!

SCOLARITA CENTENARA

Kuttiyamma, o femeie de 104 ani din statul Kerala, din sudul Indiei, și-a dorit mereu să meargă la școală. Dar s-a căsătorit când era foarte tânără, iar îndatoririle casnice au împiedicat-o să-și îndeplinească visul. De curând i-a surâs norocul, pentru că guvernul indian a lansat un program național de alfabetizare în care a putut să se înscrie. Astfel, Kuttiyamma a învățat să scrie și să citească, ceea ce își dorea încă din copilărie, relatează BBC.Mai bine mai tarziu decat niciodata!

ALPINISTUL SI COMOARA

Un alpinist care escaladând Mont Blanc, în Franța, a dat peste o comoară de smaralde, rubine și safire îngropate de zeci de ani, a primit jumătate din pietrele prețioase pe care le găsise într-o cutie. Alpinistul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, descoperise nestematele în 2013 și a fost lăudat după ce a predat cutia poliției, așa cum prevede legea franceză.Ce nu face omul ca sa fie laudat de politie?Daca n-ar fi avut orgoliul asta, putea pastra toata comoara!

COMPETITIA AMERICANO-CHINEZA A AJUNS IN SPATIU!

Generalul David Thompson, oficialul numărul 2 al Forței Spațiale a SUA, avertizează că China dezvoltă de două ori mai multe capacități spațiale decât SUA și că ar putea depăși America la acest capitol până la sfârșitul acestui deceniu, potrivit CNN.Razboiul stelelor?Deja generalii chinezi au mai multe stele decat cei americani?

PAMPERSI PENTRU PILOTII AMERICANI!

Aviatorii militari americani vor primi un nou set de „pamperşi” special adaptaţi pentru a putea fi folosiţi inclusiv de către femeile-pilot în timpul zborului, în special în timpul misiunilor aeriene de lungă durată, informează Aviaţia militară a SUA. În terminologia militară americană, acest gen de scutece pentru piloţi sunt denumite „dispozitive pentru uşurarea vezicii în timpul zborului”.Pampersii sunt foarte necesari mai ales atunci cand avionul este luat la ochi de catre apararea antiaeriana !

PSD E IN COMA DE 30 DE ANI?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că speră ca, până la finalul acestui mandat, Klaus Iohannis să fie preşedintele tuturor românilor. El a susţinut că PSD a dovedit maturitate politică intrând la guvernare şi a dat “un exemplu de politică”, deşi i se cântă “prohodul” de 30 de ani.Vesnica pomenire,vesnica lui pomenire!

IN ROMANIA NU MAI INTRA SI CINE VREA SI CINE NU VREA! RAFILA A DAT DRUMUL LA CAINI!

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat, duminică, după şedinţa de la Palatul Victoria, că persoanele din state terţe vor trebui să prezinte un test PCR, nu mai vechi de 48 de ore, la intrarea în ţară. Cei nevaccinaţi vor sta 10 zile în carantină. De asemenea, se impune carantină pentru cetăţenii UE care nu sunt vaccinaţi sau trecuţi prin boală. Din 20 decembrie, România va implementa formularul de localizare a pasagerului.Mare bucurie pentru cei care pazesc frontiera! Vor putea cere o spaga mai mare ca sa inchida ochii!

CEI CU MUSCHII DE OTEL/ SA BEA CEAI DE MUSETEL!

Vicepremierul PSD Sorin Grindeanu spune, despre recomandarea vicepreşedintelui PNL Alina Gorghiu de a bea ceai de muşeţel pentru ca PNL, PSD şi UDMR să nu se mai atace, că este ”o abordare corectă”: ”Avem foarte multe lucruri de făcut”.Si un coniac bun calmeaza spiritele incinse, dar ala costa mai mult!

DUPA RAZBOI, MULTI MOSTENI S-ARATA!

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu le solicită liberalilor să desfiinţeze pensiile speciale pentru primari, care urmează să intre în vigoare peste 29 zile. Moșteanu spune că plata acestor pensii speciale au ”un impact anual de aproximativ 600 milioane de lei”.Ciudat e ca pe vremea cand USR era la guvernare nu I se auzea gurita cotcodacind pe aceasta tema!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com