FAPTUL DIVERS

17 decembrie 2021 08:541 comment

SOSOACA ARE NATO LA DEGETUL MIC!

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că scandalul în care este implicată cu echipa de jurnaliști de la Rai Uno a fost declanșat pentru că deține informații care ar putea distruge ”o parte din Uniunea Europeană” și ”o parte din NATO”, scrie Stirileprotv.ro.Concluzia Dusmanii NATO Rusia si China sunt un fleac pe langa Sosoaca!

GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE

Vicepremierul Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor, a făcut o gafă joi, 16 decembrie, în conferinţa de presă susţinută alături de premierul Nicolae Ciucă, la sediul Consiliului Judeţean Dolj, unde vorbea despre importanţa contractului de modernizare şi extindere a Aeroportului din Craiova, anunță Ziare.com. ”Domnul prim-ministru a minţit.. ăăă..a amintit şi de vizita noastră pe tronsonul II al drumului expres Piteşti -Craiova”, a spus Grindeanu.Numim asta exces de sinceritate!

SI CONTROLAT JUDICIAR SI CU DIAMANTELE LUATE

Diamantele care valorează două milioane de euro și pe care DNA le-a sechestrat în dosarul de mare corupție al ex-primarului Sectorului 1, Daniel Tudorache, nu revin la acesta, pentru că judecătorii ICCJ au respins, marți, ultima sa plângere împotriva prelungiri măsurii controlului judiciar pe cauțiune, scrie Newsmaker.ro.Noroc ca doua milioane de euro sunt un fleac la o casa mare!

NATO CONTINUA SA-SI ARATE MUSCHII!

NATO a respins joi solicitarea Moscovei ca Alianţa să renunţe la aderarea Ucrainei şi a insistat asupra importanţei parteneriatului său cu Kievul, scrie G4Media.ro.Da, dar Rusia se comporta incorect aparandu-si granitele!

PREMIERUL CIUCA II LAUDA PE EROII REVOLUTIEI

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, la împlinirea a 32 de ani de la izbucnirea Revoluţiei din Decembrie 1989, că România de astăzi e visul împlinit al tuturor celor care au înfruntat dictatura şi au făcut posibilă victoria democraţiei în acel an, scrie Epochtimes-romania.com.Normal sa-I laude! Daca n-ar fi fost ei, Ciuca era azi cel mult presedinte de CAP!

UNDE NU-I CAP, VAI CE DE PICIOARE!

Oamenii de știință au făcut o descoperire impresionantă: primul miliped care are peste 1.000 de picioare – 1.306 mai exact – și cele mai multe picioare dintre toate creaturile de pe Pământ. A fost găsit trăind la 60 de metri sub pământ într-o gaură dintr-o regiune minieră în Australia de Vest.Va dati seama cate sosete schimba pe saptamana?

KIM JONG UN: LA ZID CU MELOMANII!

Cel puțin șapte persoane au fost executate public în Coreea de Nord pentru că au vizionat sau distribuit producții sud-coreeane, inclusiv videoclipuri K-Pop (abreviere de la Korean Pop, muzică pop din Coreea de Sud) potrivit unui nou raport al Transitional Justice Working Group (TJWG), o organizație pentru drepturile omului din Seul.Muzica cere sacrificii!

MICUL PIROMAN

Un minor în vârstă de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore în cazul incendiului de la Constanța în care au ars 35 de apartamente și 37 de mașini, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.Are cu ce se mandri!

VREI SA TE SINUCIZI? MERGI IN AUSTRIA!

Parlamentul Austriei a aprobat joi legalizarea sinuciderii asistate pentru persoanele cu boli grave sau incurabile, în răspuns la o hotărâre judecătorească care apreciase că actuala interdicţie încalcă drepturile fundamentale.Despre sinucideile politice nimic? Multi de la noi ar avea nevoie de o sinucidere asistata!

OMICRON ISI FACE DE CAP IN ANGLIA

Regatul Unit înregistrează un record de infectări cu coronavirus pentru a doua zi consecutiv, joi, în condițiile în care autoritățile sanitare avertizează că internările în spitale vor atinge noi vârfuri în zilele care urmează din cauza variantei Omicron, relatează Reuter.Si mai radeau de noi ca nu suntem vaccinati si ne imbolnavim!

CAND DOI SE CEARTA, CITU CASTIGA!

Dacian Cioloș a răspuns la atacurile lui Marcel Ciolacu de pe Facebook, de joi. Liderul USR scrie, tot într-un mesaj pe Facebook, că Ciolacu „a ieșit din vizuină supărat foc pentru că i-am spus că fură curent cu numirea fratelui lui Stănescu – mecanizator agricol – la Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie”. Anterior, Ciolacu a spus despre Cioloș că „se gudura pe trepte la Kiseleff” și l-a acuzat că încasează mii de euro pe lună ca fost comisar european.Asta si isi doreste Citu! Ca laturile aruncate de USR sa nu-l mai vizeze pe el!

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com