FAPTUL DIVERS

31 decembrie 2021 15:530 comments

MINISTRUL MUNCII SE GRABEA SA AJUNGA LA MUNCA!

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a rămas fără permis de conducere pentru trei luni, după ce a fost prins conducând cu 121 de kilometri pe oră, într-o localitate din judeţul Vrancea. El a contestat sancţiunea, dar instanţa i-a respins definitiv plângerea.Atentie, cum zicea un accidentat, graba strica tabla!

CIUCA E IN CAUTAREA UNUI NEPLAGIATOR!

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seară, că, după sărbători, ”cel mai târziu în două săptămâni”, va fi numit noul ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, postul fiine neocupat în urma demisiei lui Florin Roman. Potrivit lui Ciucă, numirea va fi făcută de partid.”Ţinând cont de vâltoarea activităţilor care au avut loc în această perioadă de timp, am considerat că este oportun ca, imediat după sărbători, să putem să avem o analiză la nivelul partidului, să avem o propunere pe care să o prezentăm preşedintelui ţării, astfel încât să avem procedura de învestire a unui nou ministru. Poate cel mai târziu în două săptămâni”, a declarat Nicolae Ciucă. Adevarul e ca in ziua de azi e greu sa gasesti un politician cu diploma obtinuta cinstit!

NE INTOARCEM LA LUMANARE?

Preţurile pentru 3,7 milioane de consumatori casnici de energie electrică, cei rămaşi în serviciu universal, vor creşte cu 80 – 90% din 1 ianuarie, arată economica.net într-o analiză.De la 1 ianuarie 2021, de când s-a liberalizat piaţa de energie, clienţii casnici din România se împart în două categorii. Unii au ales deja o ofertă de pe piaţa concurenţială, de la vechiul lor furnizor sau de la altul, şi plătesc un preţ concurenţial al energiei. Ceilalţi nu au făcut nicio alegere, nu au semnat un nou contract de furnizare, nici cu vechiul lor furnizor, nici cu altul, şi plătesc aşa numitul preţ de serviciu universal, scrie economica.net.   Preţurile de serviciu universal se modifică de două ori pe an. Ultima dată ele s-au schimbat la 1 iulie 2021, deci următoarea modificare va avea loc de la 1 ianuarie 2022 Imnul national va deveni “Asteapta-te, romane!”

TIRIAC VISEAZA SA FACA AVERE IN CHINA!

Fostul tenismen Ion Țiriac (82 de ani), unul dintre cei mai bogați români, și-a reconfirmat viziunea de afacerist amoral și cinic, care ar prefera să facă bani în dictatură, alegându-i oricând pe „hoți” în dauna „proștilor”. Țiriac spune că, dacă ar fi tânăr, s-ar muta în China, neavând nicio problemă că e vorba de o țară comunistă, în care cetățenii sunt văduviți de drepturi fundamentale. Pentru fostul tenismen, important e că acolo e o piață de 1,4 miliarde de oameni, care l-ar ajuta să fie și mai bogat, scrie Ziaristii.com.Vrei bani? Invata, Grigore, chineza!

SPITALELE DIN ROMANIA RISCA ORICAND SA DEVINA CREMATORII!

Marea majoritate a spitalelor din România şi a clădirilor publice nu au autorizaţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din punct de vedere al incendiilor, a afirmat miercuri ministrul Alexandru Rafila, scrie Epochtimes-romania.com.Grav! In spitalelele astea intri praf si iesi cenusa!

ROMANII REFUZA SA SE IMBOLNAVEASCA!

Harta europeană de Covid este roşie şi săptămâna aceasta. De mai multe săptămâni, zonele roşii s-au extins în special după sosirea variantei Omicron în Europa. În prezent, a rămas doar România în tonuri de portocaliu şi verde, scriu ziarele! Concluzia:Omicron ii ocoleste pe cei nevaccinati!

COMANZI BANANE SI PRIMESTI CA BONUS COCAINA!

Aproape 2,3 tone de cocaină au fost descoperite vineri în containere cu care erau transportate banane, alune şi ardei din America de Sud în Italia, conform poliţiei financiare italiene.Un fleac, marfa de aproape un miliard de euro!Daca vanzaritii recupereaza paguba in cateva zile!

CIUCA O TINE PE-A LUI:VOM AVEA CERTIFICAT VERDE

Premierul Nicolae Ciucă spune că nu a renunțat la introducerea obligativității certificatului verde și că toate soluțiile sunt luate în calcul, în funcție de evoluția situației epidemiologice. Astfel, ar putea fi convocată o sesiune extraordinară a Parlamentului, pentru adoptarea legii, sau Guvernul și-ar putea asuma chiar răspunderea.Las-o, mestere Ciuca, pentru la primavara, cand inverzeste totul!

CUTITARUL DIN SEBES!

O femeie de 34 de ani și fiica ei, 16 ani, au fost atacate joi, 30 decembrie, cu un cuțit, de către tatăl familiei, la Sebeș, Alba. Pe numele bărbatului de 44 de ani fusese emis un ordin de restricție și îi era interzis să se apropie de familie .Se pare ca n-a prea pus la suflet ordinul de restrictie!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com