FAPTUL DIVERS

6 ianuarie 2022 08:430 comments

CA FAT FRUMOS DIN POVESTE/PRETUL GAZULUI TOT CRESTE

Prețul de achiziție a gazului livrat de Gazprom Republicii Moldova a crescut în luna ianuarie a acestui an. Prețul de achiziție ar fi crescut cu 100 de dolari pentru o mie de metri cubi de gaz și a ajuns să constituie 647 de dolari.Asa le trebuie, daca n-au mai vrut in URSS, sa plateasca in ruble sau vin!!

PNL, PSD SI UDMR POT FI SCOASE IN AFA LEGII!

PNL, PSD, UDMR și USR susțin supremația dreptului european și a deciziilor luate de către Uniunea Europeană peste legislația și Constituția din România.Practic acest lucru înseamnă că partidele respective susțin și promovează încălcarea suveranității României de către o supraentitate europeană ce ar putea lua decizii contrare Constituției României.Legea partidelor politice prevede în clar că: Pot funcționa ca partide politice numai asociațiile cu caracter politic, constituite potrivit legii, și care militează pentru respectarea suveranității naționale, a independenței și a unității statului, a integrității teritoriale, a ordinii de drept și a principiilor democrației constituționale.Concluzia?Daca Sosoaca –ar ambitiona putin, ar putea cere in instanta scoaterea celor trei partide in afara legii! LEGAL!

ADIO BURSE PENTRU ELEVII SARGUINCIOSI!

În căutare de soluții pentru a face economii, Guvernul PSD-PNL a găsit soluția: taie bursele de merit pentru 730.000 de elevi – măsură considerată fără riscuri, pentru că minorii n-au drept de vot. În mod surprinzător, însă, Executivul se confruntă acum cu o revoltă a asociațiilor de elevi, care cer demiterea ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, scrie Ziaristii.com.Banii astfel economisiti vor putea fi aruncati pe apa Sambetei!

PAPA FRANCISC ATACA ANIMALELE DE COMPANIE!

”Astăzi, asistăm la o formă de egoism. Vedem că unii nu vor să aibă copii. Uneori au unul, şi atât, dar au câini şi pisici care iau locul copiilor. Poate vă face să râdeţi, dar este o realitate”, a spus papa la prima audienţă generală săptămânală din acest an.Petshopurile sunt revoltate! Dupa astfel de cuvinte risca sa piarda din clientela!

NU VOM RABDA DE FRIG PE INTUNERIC!

Premierul Nicolae Ciucă a avut, marți, o întâlnire de lucru la Guvern cu responsabilii în domeniul energiei. Potrivit unui comunicat de presă, din discuții a rezultat că România nu va avea probleme în această iarnă cu furnizarea energiei electrice și a gazului.Cei care au citit comunicatul au si alergat sa cumpere lumanari si haine mai groase!

SUA VREA SA LASE EUROPA FARA GAZE

Germania va trebui să împiedice intrarea în funcţiune a controversatului gazoduct Nord Stream 2 dacă Rusia atacă Ucraina, a declarat miercuri, la Washington, într-o conferinţă de presă, secretarul de stat american, Antony Blinken, alături de ministrul de externe german, Annalena Baerbock, relatează AFP.Firesc! Americanii au specialisti in gaze de sist si contra unei plati substantiale ne pot consilia!

#REZISTII S-AU MUTAT IN KAZAHTAN?

Kazahstanul a decretat miercuri, 5 ianuarie, stare de urgenţă în toată țara, după ce manifestaţiile declanşate din cauza unei creşteri bruşte a preţului la gaze şi combustibil au degenerat în violenţe. Mulţimea a luat cu asalt clădiri guvernamentale, dintre care unele au fost incendiate, a informat AFP, preluat de Agerpres. La noi, pretul gazelor si al combustibilului poate sa creasca oricat, ca nimeni nu se revolta!Pe romaniii ii revolta doar imixtiunile statului in justitie, segregarea pe orientarea sexuala si alte chestii d-astea!

DE AZI, COPIII AU UN TELEFON LA CARE SA SE JOACE

Consilierii specializați în asistență socială și protecția copilului de la toate direcțiile de asistență socială din țară vor prelua, începând de miercuri, 5 ianuarie, apelurile prin care sunt raportate cazurile de abuz, neglijare, exploatare sau orice altă formă de violență asupra copilului, a anunțat Serviciul de Telecomunicații Speciale într-un comunicat de presă. Numărul unic 119 este gratuit la nivel național, în orice rețea. Sa vezi acuma farse! Alarmele cu bombevor fi deja date uitarii!

TEODOSIE VREA APA PENTRU TOT POPORUL

În ajunul Bobotezei, IPS Teodosie, 66 de ani, a oficiat miercuri, 5 decembrie, slujba de sfințire a apei, în fața Arhiepiscopiei Tomisului din Constanța. Deși anunțase că nu se va mai urca pe cisterne, înaltul cleric a făcut-o din nou, informează portalul local Ct100.ro. Daca ar fi fost o cisterna cu vin, stirea era de prima pagina!

CAND VII BADE PE LA NOI/ IA-TI MASCA FFP2!

Alexandru Rafila, ministrul sănătății, a declarat miercuri, 5 ianuarie, că Executivul nu a luat în calcul sancționarea persoanelor care poartă mască textilă în loc de masca sanitară, prevedere introdusă miercuri de Comitetul Național pentru Situații de Urgență pe lista măsurilor de protecție antidepidemică. „Nu ne-am gândit la ce ar putea păți. E acelaşi lucru ca şi când nu porţi mască, până la urmă. O astfel de recomandare e o chestiune de bun-simț. O să ne gândim și la sancțiuni dacă e nevoie”, a spus Rafila.Iar o sa ploua cu amenzi! Se mai intremeaza bugetul!

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com