FAPTUL DIVERS

21 martie 2022 10:070 comments

300 DE ANI DE INCHISOARE PENTRU ABUZURI SEXUALE!

Un român, însurat, cu copii, identificat drept Dumitru R.N. şi considerat cel mai periculos agresor sexual din Spania, a fost condamnat miercuri la aproape 300 de ani de închisoare, dar va executa un maximum de 20 de ani, după ce a recunoscut că a abuzat sexual de 23 de fetiţe cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, a înregistrat abuzurile şi le-a difuzat online.O lege nescrisa a puscariei spune ca el va fi “fetita” toti acesti ani, spre bucuria celorlalti puscariasi!

GEOANA E OPTIMIST.CREDE CA SE POATE SI MAI RAU!

″Ce este mai rău, abia va urma″. Sunt declaratii făcute vineri de secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană, dar și de premierul României- Nicolae Ciucă, în contextul conflictului din Ucraina.
Cei doi oficiali se așteaptă la un numar tot mai mare de victime, dar și la un val de refugiați, dificil de gestionat.Mircea Geoană spune că potrivit ultimelor informații de pe front, 75% din armata lui Vladimir Putin este blocată. Asaltul nu poate fi însă oprit total.Daca ne luam dupa Geoana, imnul Desteapta-te, romane devine Asteapta-te, romane!

TOATA LUMEA CANTA, RADE SI DANSEAZA/PRETUL LA CURENT CAND SE PLAFONEAZA

Guvernul a publicata propus prin proiect OUG plafonarea preţului la energie electrică la 0,68 lei/kWh, pentru clienţii casnici cu un consum mediu lunar de 100 kWh în 2021.
Guvernul a publicat proiectul OUG privind plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze Pentru clienţii casnici cu un consum mediu lunar de energie electrică în 2021 cuprins între 100 şi 300 de kWh, preţul maxim al energiei electrice va fi 0,8 lei / kWh. Măsura vizează consumul realizat în perioada 1 aprilie 2022 – 31 martie 2023.Sa inceapa dezmatul! Sa cante muzica, sa vina dansatoarele din buric!

KIM JONG UN ARUNCA RACHETE SPRE AMERICANI!

Coreea de Nord dă vină pe SUA pentru decizia lui Vladimir Putin de a-şi trimite trupele să invadeze Ucraina.Coreea de Nord reacţionează la invadarea Ucrainei de către ruşi. Washingtonul a continuat o politică de „supremaţie militară în ciuda cererii legitime a Rusiei pentru securitatea sa”, se arată într-un mesaj postat sâmbătă pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe nord-coreean, semnat de Ri Ji Song, cercetător al Societăţii pentru studii de politică internaţională.Coreea de Nord: „Epoca în care SUA domneau în materie s-a încheiat”„Cauza profundă a crizei ucrainene rezidă de asemenea în autoritarismul şi arbitrariul SUA”, continuă mesajul.
Oficialul nord-coreean a reproşat SUA că are dublu standard la adresa restului lumii şi că se amestecă în treburile interne ale altor ţări în numele „păcii şi stabilităţii, denunţând în acelaşi timp drept nefondate măsurile de autoapărare luate de aceste ţări pentru a-şi asigura propria securitate naţională”.„Epoca în care SUA domneau în materie s-a încheiat”, a transmis ferm Ri Ji Song.
„Concluzia: totul este din vina SUA”, a explicat el programelor lui de armament şi chiar a cerut o relaxare a sancţiunilor.Asa, fratioare Kim! Arunca-le si o nucleara d-aia de-a ta care explodeaza inainte de lansare, sa-I saturi!

CEL MAI BUN LUNETIST S-A DOVEDIT A FI UN MARE PAPAGAL!

Canadianul Oliver Lavigne-Ortiz, cunoscut sub porecla „Wali”, a venit pe frontul din Ucraina din postura de „cel mai bun lunetist din lume”, ca mercenar într-o brigadă de străini sosiți voluntari. Acesta luptase pe diferite fronturi aprige, în Afghanistan, Siria sau Kurdistan, iar apariția sa de partea Ucrainei a fost văzută ca o mare victorie pentru regimul Zelenski. Însă rușii spun că l-au ucis pe luptătorul canadian în zona Mariupol, „la 20 de minute după ce a intrat pe front”. Acolo, lunetistul de elită și-ar fi dat de gol poziția după ce și-ar fi comunicat prin radio sectorul de luptă unde se afla și ar fi dat mai multe interviuri pentru presă. Rușii ar fi aflat astfel locația și ar fi bombardat intensiv acel sector. A ramas de el pusca si cureaua lata!

SANCTIUNILE IMPOTRIVA RUSIEI II REVOLTA PE CHINEZI!

Un oficial guvernamental chinez de rang înalt a declarat sâmbătă că sancțiunile impuse de țările occidentale Rusiei din cauza Ucrainei sunt din ce în ce mai „revoltătoare”. În plus, Le Yucheng, adjunct al ministrului de externe, spune că NATO nu ar trebui să se extindă și mai mult spre est, punând o putere nucleară precum Rusia „într-un colț”.Americanii ar trebui sa analizeze atent situatia.Unde-s doi puterea creste!

BUNICUTA BORGIA DIN UCRAINA OTRAVESTE SOLDATII RUSI CU PLACINTE

Noi înregistrări incredibile cu militari ruși aflați pe frontul ucrainean sunt puse la dispoziția publicului de Anton Gherașcenko, consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei. Într-una din ele, un ocupant îi povestește unei femei din Rusia – probabil, prietena sa – despre promiscuitatea pe care-o îndură împreună cu camarazii săi: sparg magazine, fac foamea, fură rațe din gospodării și se plâng că sunt total depășiți de armata ucraineană, scrie Ziaristii.com.Spre finalul convorbirii, militarul o informează pe interlocutoarea sa că 8 dintre colegii lui de arme au făcut greșeala să mănânce niște plăcinte pe care li le-a oferit o bunicuță. „8 oameni au zburat acasă în sicrie zincate”, spune el.Smechera bunicuta! Sa ucizi cu sange rece opt tineri infometati pe care i-ai ademenit cu placinte arata clar ca ucrainenii nu sunt nazisti!

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com