FAPTUL DIVERS

25 martie 2022 16:530 comments

BIDEN ZICE CA VOM RABDA DE FOAME!

Preşedintele american Joe Biden a atras atenţia joi că unele crize de alimente în urma invaziei ruse în Ucraina şi sancţiunilor impuse Rusiei vor fi ”reale” şi a discutat acest subiect cu liderii europeni cu care s-a întâlnit la Bruxelles, relatează agenţia EFE şi postul CNN.El a subliniat că Ucraina şi Rusia sunt ”grânarii” Europei şi au o pondere importantă pe piaţa mondială, cele două ţări însumând circa 30% din exporturile mondiale de grâu.”Preţul sancţiunilor nu afectează doar Rusia. Afectează multe alte state, inclusiv ţările europene şi de asemenea ţara noastră (SUA)”, a declarat Biden după un summit extraordinar al NATO.Bravo, tataie! N-ai trecut degeaba prin viata.Nu-I putin lucru sa infometezi o planeta pentru ambitiile tale!

ZELENSKI:DAVAI TAKI (TANCURI), DAVAI SAMOLETY(AVIOANE)

Zelenski le cere de la obraz tancuri si avioane occidentalilor: „Aveți mii de avioane de luptă, dar încă nu ni s-a dat niciunul. Am apelat la voi pentru tancuri, ca să ne putem debloca orașele… Aveți cel puțin 20.000 de tancuri, dar nu avem încă un răspuns clar,” a spus Zelenski.Parca-l vedem trecand cu caruta pe sub geamul NATO si strigand:Tancuri vechi cumpaaaar! Avioane cumparaaaam!

NATO ARE UN SINGUR DUSMAN:RUSIA!

A părut prima reacție a Federației Ruse ca urmare a deciziilor luate de către Alianța Nord Atlantică în cadrul summit-ului de la Bruxelles. Rusia consideră că organizația nu a făcut altceva decât să-și confirme poziția anti-rusă și că summit-ul a fost o ședință de spălare pe creier.Daca Rusia ar intra in NATO problema ar fi rezolvata!

REFUGIATII UCRAINENI NE SCAPA DE GUNOAIE!

Un grup de refugiați ucraineni, găzduiți într-un bloc din Mamaia Nord, au decis să curețe plaja din apropierea clădirii după ce au văzut cantitatea mare de deșeuri.Refugiații respectivi au venit din Odesa.Unul dintre proprietarii care îi găzduiesc pe cei care au fugit din calea războiului a declarat pentru Dobrogea Live că, după ce au văzut deșeurile de pe plajă, aproximativ 20 de refugiați, printre care și copii, au cumpărat mănuși de plastic și saci de gunoi și au mers să le adune.Aceștia au adunat câțiva saci, printre deșeuri aflându-se inclusiv materiale de construcții.Ce ne-am fi facut fara ei? Ne inecau gunoaiele!

PNL-PSD-UDMR NU SE DAU DUSE DE LA BUTOANE!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) acuză coaliția de guvernare că pregătește fraudarea alegerilor din 2024 și atrage atenția că inițiativa de comasare a alegerilor locale și parlamentare este neconstituțională.”Partidele sistemului se opintesc să rămână la butoane și după anul 2024 și, pentru că știu că românii nu mai vor să le voteze, inventează tot felul de tertipuri. Nu suntem de acord cu ideea comasării alegerilor locale și parlamentare, pentru că ea va duce la fraude masive și la oameni încolonați ca vitele să meargă la vot. În loc să umble cu ocaua mică, liderii PSD, PNL și UDMR ar face mai bine să crească reprezentativitatea aleșilor locali și legitimitatea acestora în cadrul comunităților locale, prin adoptarea legii alegerilor locale în două tururi”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.A vazut cineva vreun caine care sa plece din proprie initiativa de la macelarie?

STITI BANCUL CU ADAM? A DAMBLAGIT BASESCU!

Fostul președinte a fost dus în capitala Franței cu un avion privat, în urma unui accident vascular cerebral, susțin surse apropiate familiei.Este posibil ca Băsescu să fi suferit un AVC pe fondul stresului provocat de condamnarea de ieri, când Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că fostul președinte a colaborat cu Securitatea. Politicianul și-ar fi pierdut brusc auzul, acesta fiind semnul care a alertat familia.Întrucât au apărut complicații la plămâni, medicii români au decis transferarea lui urgentă în străinătate.Noi credem ca nici amaratii turnati de Basescu-Petrov n-au trecut mai usor impactul!Acum, Traienel o asteapta Pe Nuti Udrea cu portocale!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com