FAPTUL DIVERS

12 aprilie 2022 08:510 comments

PIONUL BOSCHETAR

A fost lansat în spațiul public un nou fals filmat de militarii lui Kadîrov trimişi în Ucraina să lupte pentru Rusia, relatează NEXTA. Într-un video publicat pe Telegram, soldaţii trimişi de liderul cecen în Ucraina ascultă un „agent de informaţii ucrainean”, care ar fi fost luat prizonier la Mariupol, scrie Epochtimes-romania.com.De fapt, acest „cercetaş” este Maxim – un boschetar local, alcoolic, se arată pe pagina de Facebook Vartovi Espreso, potrivit relatărilor localnicilor.„Beţivul, pe care soldaţii lui Kadîrov îl prezintă drept soldat ucrainean luat în captivitate, s-a dovedit a fi o persoană fără adăpost. A fost recunoscut de localnici”, se arată în mesaj.Potrivit localnicilor din Mariupol bărbatul din filmul făcut de kadîroviţi este Maxim, care înainte de război a cerut mâncare de la Biserica Mormântul lui Petru.Pentru a fi convingători, kadîroviţii i-au desenat un tatuaj de liliac pe mâna stângă şi pe spate, care este de fapt un simbol al agenţilor de informaţii ruşi, nu al ucrainenilor, scrie un localnic, potrivit Insider Ucraina, adăugând că simbolul ofiţerilor de informaţii ucraineni este bufniţa, numindu-i înapoiaţi pe militarii ceceni.Adevarul e ca pentru un spion, sa pari boschetar e acoperirea perfecta.

 

 

NICI SPIONII RUSI N-O DUC PREA BINE!

În jur de 150 de ofițeri ai serviciului secret de la Moscova, FSB, au fost concediați sau arestați, susține jurnalistul Christo Grozev de la site-ul de investigații Bellingcat, citat de Obozrevatel.Printre aceștia se numără și generalul-colonel Serghei Beseda, șef al serviciului extern.Christo Grozev a confirmat pentru canalului rus de opoziție „Popular Politics” că fostul șef al serviciului 5 al FSB, generalul colonel Serghei Beseda, a fost transferat la centrul de arest preventiv Lefortovo. El a subliniat că telefonul rusului „reprimat” este oprit de două săptămâni.„Epurarea s-a încheiat cu siguranță. În câteva zile, sper că vom putea publica ceva mai concret despre soarta acestor oameni”, a adăugat jurnalistul.A fost aresta si 007, cel care se recomanda:BOND! IVAN BOND!

CREDEATI C-ATI SCAPAT DE CORONAVIRUS?

Statele Unite au ordonat angajaţilor neesenţiali ai consulatului său din Shanghai să părăsească oraşul, pe fondul unei explozii epidemice şi măsurilor stricte de izolare în metropolă, a anunţat marţi ambasada americană.Capitala economică a Chinei se confruntă cu cea mai mare creştere a cazurilor de la începutul pandemiei, anunţă AFP.Autorităţile au ordonat izolarea aproape integrală a celor 25 de milioane de rezidenţi şi îi plasează pe cei care au fost testaţi pozitiv în centre de carantină.În acest context, Departamentul de Stat al SUA a “ordonat plecarea personalului său din cauza epidemiei de Covid-19 în curs”, a afirmat un purtător de cuvânt al ambasadei Statelor Unite într-un comunicat.De asemenea, diplomaţii americani au informat autorităţile chineze “despre îngrijorările lor cu privire la siguranţa şi bunăstarea cetăţenilor americani”.China este una dintre ultimele ţări din lume care aplică o strategie strictă zero-Covid.E clar! Scoatem mastile de la naftalina!

GRAFITTI LA COTROCENI!

Un bărbat este cercetat penal pentru distrugere după ce a scris, cu un spray cu vopsea, pe gardul Palatului Cotroceni, un mesaj jignitor la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.”Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, în care se observă un bărbat care inscripţionează un text, cu un spray cu vopsea, pe gardul împrejmuitor al Palatului Cotroceni, facem precizarea că în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”,  a transmis, luni, Poliţia Capitalei. Bărbatul a fost identificat, iar cercetările sunt efectuate de Secţia 17 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.  Acesta a scris pe gardul Palatului Cotroceni mesajul “Iohannis trădător”.Jandarmii care pazeau n-au intervenit pentru ca, probabil, nu stiau sa citeasca!

II SANCTIONAM PE RUSI DE NE USTURA FUNDUL!

Primele efecte majore ale războiului din Ucraina asupra economiilor europene sunt creșterile de prețuri la combustibili, energie și alimente, invazia agravând provocările ultimei perioade. În continuare, creșterile economice vor fi revizuite în sens negativ, iar costurile sancțiunilor impuse Rusiei vor fi plătite de fiecare stat în parte. Efectele viitoare însă sunt greu de anticipat și depind în bună măsură de durata și amploarea războiului, sunt câteva dintre concluziile  “The Economist Romanian business&investment round table”, conferință organizată de Economist Impact Events .Suntem buni!Bravo noua!

SPRIJIN PENTRU CIUCA

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, luni seară, principalele măsuri ale programului „Sprijin pentru România”, adoptat de coaliţia de guvernare pentru a contracara efectele crizei economice. Acesta a precizat că primele măsuri vor intra în vigoare la 1 mai.Ca sa vada romanii ce sef bun are PNL.

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com