FAPTUL DIVERS

15 aprilie 2022 15:230 comments

RAZBUNAREA CATELULUI ABANDONAT

Un bărbat în vârstă de 20 ani, din județul Neamț, a fost amendat de poliţişti cu 3.000 lei după ce a abandonat un căţel, într-un sac de rafie, pe marginea drumului.Un sac de canepa ar fi fost altceva, dar rafia nu prea e biodegradabila.

SANCTIUNILE IMPTRIVA RUSILOR II AFECTEAZA MAI MULT PE EUROPENI

Cancelarul austriac Karl Nehammer a declarat miercuri că întreruperea gazului rusesc „nu este posibilă” în acest moment și a îndemnat Uniunea Europeană să se gândească la sancțiuni care rănesc Rusia mai mult decât țările membre ale blocului comunitar. Oficialul spune că a mers luni la Moscova pentru a-l privi în ochi pe Vladimir Putin și pentru a-l confrunta direct, potrivit CNN.E bine asa! Murim noi de frig si de foame, dar nici rusilor n-o sa le fie usor!

MOSCOVA A AVUT SOARTA TITANICULUI!

„În timpul remorcării crucişătorului Moscova către portul de destinaţie, nava şi-a pierdut stabilitatea din cauza avariilor suferite de corpul navei, ca urmare a incendiului provocat de detonarea muniţiei la bord. În condiţiile unei mări agitate, nava s-a scufundat”, se arată într-un comunicat al ministerului rus al Apărării, preluat de Ria Novosti.Autoritățile ucrainene au anunțat joi că au lovit crucișătorul Moscova cu rachete „Neptun”, provocandu-I daune majore Pe de altă parte, Ministerul rus al Apărării a susținut că nava a fost evacuată în urma unui incendiu la bord care a provocat explozia muniției.Doua surse, doua variante!

BLONDA DE LA TARGSOR

Elena Udrea va afla dacă va fi extradată sau nu în România peste 6 zile. Magistratul de la Judecătoria Blagoevgrad din Bulgaria a amânat decizia pentru 19 aprilie și a solicitat detalii despre sistemul penitenciar din România. Udrea a cerut să nu fie extrădată, acuzând că este o victimă a opresiunii politice în România.Detinutele cu oarece inclinatii de la Targsor o asteapta cu interes!

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com