FAPTUL DIVERS

10 mai 2022 08:290 comments

MURIM, LUPTAM, NE-AUTORECENZAM!

Recensământul 2022 se apropie de finalul etapei de autorecenzare, pe care fiecare român o putea face online sau la centre special deschise în acest sens. Recensământul online poate fi realizat până la 15 mai, data limită de completare a formularelor, astfel că românii au luat cu asalt platforma recensamantromania.ro, speriaţi şi de situaţii în care se poate ajunge chiar la amendă, după 15 mai.Ce-o sa mai radem de batranii care habar n-au de facilitatile IT, n-au internet si nici calculator, tableta sau telefon modern! Vor  incasa niste amenzi de pomina!….

VREI LA MARE? DA BANI DE POD, FRATIOARE!

Taxa de pod la Feteşti în 2022. Preţul şi modalităţi de plată pentru cei care merg cu maşina la mare. Șoferii care merg spre Constanța trebuie să plătească o taxă, pentru trecerea podului de la Fetești-Cernavodă, de peste Dunăre. Cei care nu plătesc, vor primi amendă prin poștă. Șoferii care nu plătesc taxa chiar atunci când trec, au timp până la ora 24 a zilei următoare să plătească.Totul e sa plateasca! Statul are nevoie de bani! Nu, nu pentru intretinerea drumurilor!

HOTUL FARA FRICA

Într-un cartier de vile de lângă Cluj-Napoca, un hoţ se simte ca la el acasă. Se plimbă liniştit prin curţi şi intră peste proprietari în timp ce dorm. Nici măcar poliţiştii nu-l sperie. În timp ce anchetatorii luau amprente de la o casă spartă, individul încerca uşile altor locuinţe vecine. Om dintr-o bucata! Pacat ca politistii nu sunt de talia lui!

PE GUVERNATI II ADOR/DAU VOUCHERE LA POPOR!

De la 1 iunie, Guvernul va da voucherele de 50 de euro pentru 3 milioane de persoane vulnerabile. Banii vor veni pe carduri, distribuite de Poşta Română. Deşi trăiesc cu venituri minime, mulţi nu sunt mulţumiţi: se plâng că nu stiu cum sa foloseasca un card si la magazinul din sat nu pot plati cu bucata de plastic. Voucherele de 250 de lei se vor da din două în două luni. Sa inceapa dezmatul! Sa cante muzica, sa vina dansatoarele din buric! Avem cu ce plati!

MAGIARII SPUN “NIET”!

Ungaria nu va vota în favoarea iniţiativei Comisiei Europene privind sancţiunile împotriva Rusiei, pentru că aceasta crează o problemă pentru ţară, iar propunerea nu include şi o soluţie, a declarat, luni, în Parlamentul ungar, Péter Szijjártó, ministrul ungar al Afacerilor Externe şi al Comerţului Exterior.În discursul său rostit în Parlament dinaintea ordinii de zi, ministrul a subliniat că ungurii nu pot fi obligaţi să plătească preţul războiului.Uite ca mai exista lideri care tin cu cei care i-au votat!

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com