FAPTUL DIVERS

31 martie 2021 20:090 comments

MINORI IN CALEA BATELOR JANDARMERIEI

Parlamentarii AUR se vor afla miercuri, la ora 10,00, în faţa Ministerului Afacerilor Interne, pentru a solicita o întrevedere “urgentă” cu ministrul Lucian Bode şi cer “suspendarea imediată a celor implicaţi în abuzurile comise noaptea trecută la Brăila împotriva protestatarilor paşnici, unii dintre ei minori”, a anunţat copreşedintele partidului George Simion.Bataia e rupta din rai va spune Lucian Bode!

RALUCA TURCAN II FACE FERICITI PE TOTI PENSIONARII

Cupoanele de pensii pe care poştaşii trebuie să le ducă acasă celor care au optat să-şi primească drepturile prin bancă vor ajunge la destinatari începând din 15 martie, a anunţat ministrul Muncii, Raluca Turcan.Ca tot asa era si pana acum, nu mai conteaza.Pensionarii vor fi fericiti ca primesc taloanele de pensie si postasii ca pot lua un ciubuc in plus! “Talonul mov” ii va face sa vada viata in roz.

SUTURI IN FUND PENTRU ROMANI

Macarena Olona, deputata pentru Granada și secretar general al Grupului parlamentar Vox din Congresul Deputaților, a spus, luni, că românii care locuiesc fără forme legale „trebuie alungați cu șuturi în fund în momentul în care ocupă clădirile”.Nu-I problema.”Acei” romani au fundurile tabacite.

CAND S-O COACE POAMA-N VIE/ VOM SCAPA DE PANDEMIE!

45 de zile, atât crede Alexandru Rafila că va mai dura perioada de creștere a numărului de cazuri de COVID-19. Deputatul PSD spune că o soluţie legată de revenirea la o viaţă normală o putem obţine în toamnă și numai dacă oamenii se vor vaccina.E optimist.Pesimistii spun ca niciodata nu se va mai reveni la normal.

FOAIE VERDE SOLZ DE PESTE/ UITE EURO CUM CRESTE!

Euro a trecut astăzi de pragul psihologic de 4,90 lei. La cursul oficial, moneda europeană a atins un nou maxim istoric, cotația de referință fiind de 4.9156 lei, în creștere cu 0,38%. Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al BNR, a explicat la Digi24 că evoluția din ultima perioadă vine și pe fondul întăririi valutelor, însă spune că veniturile populației nu vor fi afectate semnificativ.Doar pe ici, pe colo, prin partile esentiale.

CORONAVIRUSUL ADUS DE EXTRATERESTRI?

Oraşul chinez Wuhan şi mai concret piaţa Huanan nu pot fi considerate definitiv ca focar aflat la originea pandemiei de COVID-19, potrivit raportului final al echipei ştiinţifice a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii însărcinată cu investigarea origini coronavirusului, relatează EFE, potrivit Agerpres. De asemenea, cercetătorii OMS nu au reușit să stabilească exact cum a trecut virusul de la animal la om.Al naibii virus! Uite cum i-a bagat el in ceata pe toti oamenii de stiinta.

CIOLACU VREA PROTESTE CU MASCA!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că ”lumea a ieşit în stradă din disperare, din frică că îşi vor pierde locurile de muncă”, dar a precizat că i-ar fi plăcut să fie respectate măsurile de protecţie sanitară la proteste. ”Mi-aş fi dorit să respecte toate regulile sanitare, aşa ar fi arătat diferenţa dintre ei şi guvernanţi”, a afirmat Ciolacu.Dar de distantare sociala de ce nu spune nimic? Minin zece metri intre protestatari!

CAINELE-CEL MAI BUN PRIETEN AL LUI PUTIN

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, urmăreşte televiziuni din Germania pentru a-şi menţine fluenţa în limba germană, limbă pe care a învățat-o pe vremea când era ofițer KGB în Dresda. Liderul de la Kremlin este pasionat de literatură istorică şi memorii și are animale de companie, însă purtătorul său de cuvânt a lăsat să se înțeleagă că acesta nu iubește pisicile. “Nu am văzut niciodată pisici la locuinţa preşedintelui. Câini – da”.Sunt si pisici, dar stau bine ascunse de teama cainilor si d-aia nu le-a vazut!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com