FAPTUL DIVERS

5 aprilie 2021 13:270 comments

DACA-S BOLNAVI, N-AU POFTA DE MANCARE!

Situație revoltătoare la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. O anchetă făcută după ce în spațiul public au apărut fotografii cu mâncarea primită de pacienți a scos la iveală că zeci de mii de lei din bugetul pentru hrană nu au fost folosiți în scopul pentru care erau destinați. Spitalul înjumătățea porțiile bolnavilor și în acest fel doar în ianuarie a făcut economie” de 60.000 de lei.V dati seama ce chiolhanuri au tras decidentii din banii astia?

CITU VREA BANI DE LA TURCAN

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri, întrebat despre cei doi miniștri din Guvern care au fost suprinși fără mască, că le-a cerut acestora să plătească amenda. „Toți românii trebuie să respecte legea”, a declarat Cîțu.A mai declarat ca a sunat-o pe Raluca Turcan si i-a cerut imperios sa-si plateasca amenda!Va dati eama ce injuraturi si-a luat, dupa ce a inchis telefonul?

KIM JONG UN NU VREA DIPLOMATI GRASI!

Într-o declarație de joi, Ambasada Rusiei la Phenian a transmis că diplomații din țară se confruntă cu o penurie acută de bunuri esențiale și că în momentul de față se înregistrează un exod masiv al diplomaților străini, potrivit The Moscow Times.Mare scofala.Fiecare diplomat plecat inseamna o portie de mancare economisita!

ORBAN VREA SA PLATIM CAS PANA LA MOARTE!

Președintele PNL Ludovic Orban spune că cei care decid să muncească și după vârsta de pensionare, până la 70 de ani, ar trebui să plătească în continuare contribuțiile la stat. El a răspuns astfel la o întrebare privind un proiect de lege anunțat de deputatul liberal Alexandru Kocsis, care prevede scutire de CAS pentru cei care aleg să rămână în activitate după 65 de ani..Corect.Chiar inainte de a inchide ochi, romanul trebuie sa plateasca dari la stat.

OARE CATI OR FI CIUPIT-O DE FUND?

Prima Doamnă a SUA le-a făcut o farsă, de Ziua Păcălelilor, pasagerilor care o însoţeau joi, pe 1 aprilie, în timpul unui zbor. Jill Biden s-a deghizat în însoțitoare de bord și le-a servit tuturor îngheţată pe băţ.Cei de la clasa a doua au capatat numai batul.

CELE 100 DE ZILE DE GUVERNARE AU TRECUT PREA REPEDE

Vicepremierul Kelemen Hunor afirmă că vineri Guvernul va împlini o sută de zile de la instalare, iar perioada a fost extrem de activă. ”A trebuit să luăm măsuri urgente în contextul pandemiei, să adoptăm și bugetul și să întocmim PNRR, prin care România va avea la dispoziție 30 de miliarde de euro”, a transmis vicepremierul.Oameni sunt si ei.Cate sa faci in doar o suta de zile? Pamantului i-au trebuit patru miliarde de ani ca sa arate cum arata.

VACANTA MICA A DEVENIT VACANTA MARE!

Elevii intră, vineri, în vacanţa de primăvară, prelungită printr-o modificare a structurii anului şcolar. Pentru cei mai mulţi dintre ei vacanţa se va încheia în 4 mai. Clasele terminale vor face cursuri online în perioada 12 aprilie – 29 aprilie.Se putea si mai bine, zic copiii!

MUSTRARE PENTRU INJURATURI

Comisia juridică din Camera Deputaţilor a decis, joi, să propună Biroului permanent sancţionarea deputatului AUR Dan Tănasă cu avertisment scris, deși regulamentul prevede și diminuarea indemnizaţiei cu 10% pe o perioadă de până la 3 luni. Deputatul Dan Tănasă şi un deputat USR-PLUS au fost la un pas să se ia la bătaie pe holurile Parlamentului. Tănasă a devenit agresiv și l-a îmbrâncit pe colegul de la USR după un schimb de replici care a degenerat în insulte.Cine sa aiba curaj sa-I ia din bani? Cine ar risca o ploaie de injuraturi si zeci de imbranceli, suturi in fund si coate in stomac?

“INTRA SA VEZI CUM TAI UN POLITIST IN DOUA”

Un poliţist a fost înjunghiat joi noapte în curtea Secţiei 9 din Capitală, fiind rănit la picior. Agresorul, un bărbat de 28 de ani, a fost imobilizat de poliţist cu ajutorul unui coleg, fiind apoi reţinut pentru ultraj. Atacatorul a transmis live pe Facebook, imaginile fiind însoțite de mesajul ”Poliția moare, stai să vedeți”.Din pacate, “corectiile” pe care I le-au aplicat politistii n-au fost transmise pe Facebook.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com