FAPTUL DIVERS

6 aprilie 2021 17:411 comment

LIBERALII O VOR PE SOSOSCA LA ROTISOR!

Senatorii PNL cer, în ședința Biroului Permanent al Senatului, sancționarea senatoarei Diana Șoșoacă pentru că sfidează „orice normă legală și orice regulă a bunului-simț în cea mai prestigioasă instituție a țării”. Potrivit unui document prezentat în ședința PNL și publicat de senatoarea Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook, liberalii cer celorlalte partide din Parlament să se alăture demersului.Lasa ca-i satura Sosoaca.Sa vedeti ce-o sa ploua cu plangeri penale!

BARNA-OMUL DE LA CABLU

Dan Barna, despre fostul vânzător de telefoane propus de USR PLUS vicepreședinte al ANAF: „Și eu am vândut semnal de cablu în blocuri” Asa ca nu-I mai dispretuiti pe micii bisnitari.daca sunt neam de securisti, oricand pot ajunge orice!

VESTE BUNA PENTRU VANZATOARELE DE SEMINTE

Partidele de la Bucureşti din cadrul EURO 2020 se pot desfăşura cu prezenţa a maximum 13.000 de spectatori în tribune, adică 25% din capacitatea Arenei Naţionale, a anunțat Ministerul Sportului. Ministrul Eduard Novak a declarat la Digi24 că este o veste foarte bună, o decizie normală și că regulile de acces au fost stabilite și sunt sigure.Bucurie mare pentru galeriile care se pot incaiera cu jandarmii.

NE VOM VACCINA IN ALTAR!

Premierul Florin Cîțu spune că este nevoie de implicarea bisericii, mai ales la sate, și de cea a autorităților locale în campania de vaccinare, pentru a convinge cât mai mulți români de beneficiile imunizării împotriva COVID-19.”Veniti de luati lumina” se va transforma in “Veniti de luati vaccin”

CITU E OPTIMIST

Premierul Florin Cîțu a declarat luni, într-o conferință de presă la Palatul Victoria, că de la 1 iunie se poate discuta „despre revenirea la normalitate”, urmând să fie constituit un comitet interministerial pentru stabilirea măsurilor care ar putea fi luate de la acea dată. Premierul a declarat, de asemenea, că până la finalul lunii iulie poate fi atins obiectivul de 10 milioane de persoane vaccinate. Acesta a mai precizat că la pașaportul COVID, sau certificatul verde, nu se va aplica în România pentru deschiderea economiei și a turismului.Vise, taica, vise!

TELEVIZIUNILE CARE SLUGARESC PNL SA IA NOTITE

Cinematografele din China au primit dispoziţii ca, începând de săptămâna aceasta, să proiecteze filme de propagandă de cel puţin două ori pe săptămână pentru a marca cea de-a 100-a aniversare a Partidului Comunist.DIGI 24 PRO TV si alte televiziuni aservite politic si-o trimis delegatii de documentare.

VANT DE LIBERTATE

Tribunalul Bucureşti a decis luni încetarea procesului penal împotriva omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu în dosarul în care acesta este acuzat că i-a dat un milion de euro fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării, motivul invocat de instanţă fiind că faptele s-au prescris, relatează Agerpres.Cu putina rabdare, totul se rezolva!

 

CUM SCAPAM DE COVID?SFATURI PENTRU TURISTI.

Începând din luna ianuarie și până acum o agenție de turism din București ar fi organizat plecări în străinătate oferindu-le turiștilor, contra cost, buletine de analize medicale falsificate, cu rezultat negativ pentru COVID, potrivit Poliției Capitalei, care a făcut percheziții la sediul firmei.Uite asa scapa Omenirea de coronavirus.

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com