FAPTUL DIVERS

8 aprilie 2021 18:180 comments

CE A MAI BEHAIT TURCANA

Raluca Turcan a afirmat că Marcel Ciolacu se dovedeşte a fi iute la vorbă şi încet la pricepere, în contextul în care a vorbit despre legea 56/2020. Ministrul Muncii a precizat că actul normativ, fiind derogatoriu, trebuie modificat pentru a clarifica instituţiile responsabile cu stabilirea şi plata drepturilor pecuniare din bugetul de stat, prin instituţiile plătitoare. „Îl aştept la moţiune pe domnul Ciolacu şi pe vajnicii săi colegi, să discutăm despre haosul şi inechitatea pe care PSD le-au creat în salarizare şi pe care pesediştii vor să le acopere cu vorbe”, a mai spus Turcan.Au zind de o posibila motiune, vorba poetului:”De trei zile-ncoace, gura mu-I mai tace”!

PREFECTUL VREA ORDINE IN SUPERMARKETURI

Prefectul Capitalei Alin Stoica a declarat, după întâlnirea de miercuri cu retailerii, că magazinele vor afişa la intrare numărul maxim de clienţi care pot fi simultan prezenţi în magazin. De asemenea, toate magazinele mici vor respecta distanţarea de 2 metri între clienţi şi toate magazinele mari şi medii vor calcula clientela utilizând cota de cel puţin 7 metri pătraţi per client, pentru a limita posibilitarea aglomerării. Stoica a adăugat că nu va fi o măsură unică obligatorie pentru toţi peratorii, iar până joi la prânz sunt aşteptate propuneri suplimentare pentru a diminua riscul de răspândire a coronavirusului.Regula e simpla:degeaba ai bani, daca n-ai cos, nu cumperi!

PENSIONARII CARE REFUZA SA MANANCE CIUPERCI SUNT VACCINATI CU ASTRAZENECA

Mai multe ţări europene analizează combinarea vaccinurilor pentru Covid-19, la persoane care au primit prima doză de vaccin al AstraZeneca, într-o mişcare fără precedent care scoate în evidenţă dificultăţile cu care se confruntă guvernele în ţinerea sub control a creşterii numărului de infecţii, transmite Reuters.Citu se gandeste ca pensionarii sa fie vaccinati NUMAI cu Astrazeneca.

CE FACE MISTER MUSCOLO? IAR S-A INFUNDAT CANALUL SUEZ!

La două săptămâni de la blocajul din Canalul Suez provocat de eșuarea unui vas cargo uriaș, alte două nave-cisterne de câte 240 de metri fiecare au eșuat în balast. Vedeti superioritatea Canalului Dunare-Marea Neagra? Aici nu s-a auzit de asa ceva!

INCA O VICTIMA A CORONAVIRUSULUI

Un bărbat din Filipine, în vârstă de 28 de ani, a murit după ce ar fi fost forțat de poliția locală să facă 300 de genuflexiuni, ca pedeapsă pentru încălcarea restricțiilor anti Covid, spune familia lui.E clar, daca nu esti as la genuflexiuni, poarta masca!

BIDEN A CAZUT DE TREI ORI PE SCARA AVIONULUI PENTRU CA ERA INGRIJORAT

Administrația Biden și-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate din ce în ce mai proastă a disidentului rus Alexei Navalnîi, încarcerat de regimul Putin de la începutul anului, după ce a revenit în Rusia în urma otrăvirii sale cu agentul neurotoxic noviciok. Acum ne explicam episodul cu cele trei cazaturi succesive pe scara avionului.Biden se gandea la Navalnii.

UNGURII N-O INGHIT PE SOSOACA

UDMR nu a discutat niciodată despre o alianţă cu AUR, această propunere fiind una „neserioasă”, deoarece nu se poate avea o atitudine pro-minoritari în afara graniţelor şi un discurs anti-minoritar în interior, a declarat liderul senatorilor UDMR, Turos Lorand.Nicio problema! Nu vor alianta?Are Sosoaca pe cine da in judecata!

MAFIA VANZATORILOR DE COVRIGI

Un cartel se destructurează cu ranga. Acțiunile de azi sunt ultima zvâcnire a mafiei ” – este reacția ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, după ce astăzi a început evacuarea spațiilor comerciale de la metrou. Proprietarii spațiilor comerciale se opun operațiunii și s-au luat la ceartă cu primarul sectorului 2, prezent la stația de metrou Ștefan cel Mare, și cu directorul Metrorex.”INCORUPTIBILUL” Drula sare cu ranga la vanzatorii de gogosi si spulbera Mafia Placintiana.

AGRICULTORII  VOR SA AJUNGA PE MARTE?

Fermierii din mai multe orașe au protestat cu tractoarele: Până la București mergem, și mai departe, până o să ni se dea drepturile .Daca au suficienta motorina, pot ajunge si pe Marte!

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com